Anonim

Vad händer om dinosaurier aldrig försvann?

Om de inte var allierade, hur kunde Obito bara tänka på att fånga både åtta och nio svansar och vinna ett krig där han utmanade de 5 stora nationerna?

Hans enda vapen var klonerna av den vita Zetsu, som, oavsett deras "kopieringsförmåga", var ett så stort misslyckande, och Gedo-statyn, som var hans trumfkort. På det sättet skulle Obito stå emot en allierad Shinobi-nation, som inte försvagades av Edo Tensei-reanimationerna, men uppenbarligen förväntade han sig inte att Kabuto skulle söka efter honom och erbjuda en hjälpande hand, så jag tror att Obito var överskattad av Madara att tro att han kunde hantera en plan i så stor omfattning.

Och som andra tanke, vad var hans planer för att återuppliva Madara? Förlora Nagatos sjunde väg, jag är nyfiken på hur han skulle ha lyckats med den här delen av deras plan. Det är lite tur för både Obito och Madara att händelserna visade sig som de är just nu i anime ...

Jag antar att Obito kommer att förlora kriget.

Obito verkar ha underskattat de 5 nationerna. Kanske för att han trodde att han kunde dra nytta av deras tidigare krig och konflikter och aldrig förväntat sig att alliansen verkligen skulle gå i krig som en allierad shinobi snarare än att kämpa för sin egen nation.

När det gäller planer för att återuppväcka Madara tror jag inte att han fortfarande planerar att göra det eftersom han sa att han vill att Nagato ska använda den 7: e vägen på honom och hans nuvarande handlingar visar att han vill vara Juubis jinchuriki själv och den till kastade oändlig tsukoyomi och jag tror att han underskattade Madara på den också.

Jag tror att ditt tips går i rätt riktning, Madara hade räknat med att Nagato skulle återuppliva honom, han förväntade sig inte att Nagato skulle förråda deras plan. Och då kunde Madara med Obito och Nagatos hjälp ha tagit hand om de fem nationerna.

Från wiki:

Tobi blev förvånad över nyheten om Nagatos död och, mer mycket, hans "förräderi", efter att ha önskat att Nagato skulle rädda Samsara of Heavenly Life Technique för honom.

1
  • men så vitt jag vet skulle användaren av Rinne Tensei dö efter att ha använt jutsu

Med rinnegan kan han besegra fem kage. Han hade också gedo-staty och 7 svansdjur till sitt förfogande. Om du anser att kabuto aldrig träffade honom, skulle det inte finnas någon itachi och ingen tidigare hokage och sasuke hade varit på hans sida. Med en EMS-sasuke kan han enkelt vinna kriget. Även om sasuke aldrig gick med i striden, kunde han ta på sig kcm2 naruto, bi, kakashi och kille. Han skulle ha hittat ett sätt att hämta någon del av 8 svansar och 9 svanschakra antingen genom att använda vit zetsu eller genom hans chakraabsorption och gått för en ofullkomlig omvandling igen genom att få kakashi att tvinga honom att bryta förseglingen av en chidori.

1
  • Kan du ge någon inköp eller citat för detta?