Anonim

Winter Wonderland Look

I Edolas-bågen kan inte jordlandsguider använda magi eftersom det är begränsat. Jag förstår alla orsaker till den ect.

Men varför kan inte Natsu skapa sin egen magi genom att äta lågor? Det har visat att han äter en fackla innan de går in i grottan / gruvtunneln, men han kan fortfarande inte skapa magi. Det förklarade inte varför det var!

2
  • I vilket kapitel åt han den facklan?
  • Jag antar att det bara är i anime-avsnittet, jag kollade CH. 175 men det händer inte i mangan. Men i anime: Avsnitt 82, klockan 15:55 Han förbrukar eld men ingenting händer. Jag hoppades bara få det förklarat!

Om natsu kunde generera magi genom att äta eld, borde de också ha haft den magi som de hade lagrat innan de gick till Edolas eftersom de senare förklarar att magiker faktiskt inte producerar sin egen magi, de har 2 "ursprung" som lagra magi som de samlar från sig omkring dem. Jag tror att i likhet med vakuum suger atmosfären i Edolas den magi de hade lagrat ur sitt ursprung och all magi han fick från att äta elden skulle vara lika bra och eftersom det inte finns någon magi kring deras ursprung kan de inte samla magi. Det här är all spekulation, kom ihåg att inget av detta är i manga eller anime så vitt jag vet som en förklaring till Edolas-bågens magiska användning, men om detta är anledningen skulle pillerna fungera som ett sätt att hålla magi tror jag. som en lacrima

Eftersom han behöver magi för att förvandla dessa lågor till sin egen kraft. Att äta lågor liknar oss att äta mat, vi behöver inte magi för att äta, men använder matmat som vapen mot fiender?

Natsu måste konvertera dessa flammor till sina egna för att använda den.

Natsu hade redan mycket kraft men han saknade förmågan att förvränga den till trollformler.

Det fanns ingen faktisk förlust av magisk kraft. Detta visas av det faktum att trollkarlar utan förmåga att kasta (pre-xball) hade magisk energi att bli stulen av kungariket. Edolas är en annan värld med olika naturlagar som sannolikt påverkar mekanismen för att använda magi. Detta representeras också av den konstiga smaken av luft och järn i Edolas. De är tydligt gjorda av liknande eller identiska material men är konstiga smakar i Edolas som visar jordens landmekanism av magi på fritz. Det bör noteras att passiv magi fortfarande var aktiv: enorm styrka, eldimmunitet och förbättrade sinnen. Det måste finnas en justering av någon typ för att börja kontrollera magi i Edolas. Xballs korrigerade sannolikt felet i gjutningsmekanismen antingen kemiskt eller något magiskt ekvivalent. Den vänliga överstiger anpassad i deras egna sinnen till den nya miljön.

Det fanns eternano i Edolas men eftersom det inte fanns några högkaliberhjul för att absorbera det och överföra makten till lacrima var den enda magiska kraften som Edolas-folket kunde använda magi som hade blivit kondenserad på jorden naturligt. Något som liknar fossila bränslen (tips).

1
  • Det skulle vara till hjälp om du kunde göra det tydligare hur detta svarar på den fråga som ställs om att skapa sin egen magi genom att äta lågor.

Här är en idé: Natsus hemvärld är överfull av magi. Kanske lågor och mer allmänt har varje objekt där magi inuti från början. Detta skulle förklara varför, som user30104 nämnde, magiker kan samla magi från sin omgivning. Genom sin uppväxt som en Dragon Slayer kan han äta eld i den mån han direkt absorberar all magi som finns kvar i den.

Sammanfattningsvis, i den nästan magiska Edoras, finns det ingen inneboende magi i något objekt, men ensamma flammor, så Natsu kunde inte bara använda eld som gratis magiska batterier där.

Det bör också noteras att Natsus kraft ökar mycket under mangan och den lilla magi som han kan få genom att äta flammor kan vara tillräckligt för att slå upp några bråk, men inte tillräckligt för trådarna till Edolas och senare.