Anonim

Martina Hirschmeier: LONDON (SchlaumeierTV.de)

Så Kabuto och Naruto kan båda använda naturenergi för att förbättra sig själva, med andra ord kan de använda salvia-läge men när Naruto använder det blir hans ögon som ögonen på en från. Och när Kabuto använder det blir hans ögon som en orms ögon.

Så min fråga är-

Vad är skillnaden mellan dessa två salvia-lägen? Varför får den ena användaren till att likna en groda och den andra får honom att likna en orm när båda använder naturlig energi?

2
  • Vänligen begränsa din fråga. Just nu har du 5 frågor i en frågetråd. Detta är inte acceptabelt av vårt samhälle. Dela upp den i 5 olika frågor.
  • Gjort! Och förlåt, jag visste inte det: P

Det är känt att där du lär dig visman påverkar det. Naruto och Jiriya lärde sig båda av paddorna, och på grund av hur det lärde sig på Mount Myoboku tog de på sig paddaegenskaper. Naruto behärskade det dock, och som sådan fick hans ögon bara förvandlas, men Jiraiya tog på sig många egenskaper, från vårtor till groda som händer. Kabuto lärde sig Sage-läge från ormarna i Ryuchi Cave, och som sådan tog han ormegenskaper. Jugos klan, eller åtminstone Jugo själv, absorberar det naturligt, och hans personliga bieffekt var den mörkare personligheten när han tappade kontrollen.

När det gäller Hashirama vet vi inte var han lärde sig Senjutsu, men teorin är att han behärskar Slug-varianten, eftersom det är den tredje av de trefaldiga dödläget. Men Mitsuki verkar kunna använda salvia-läge utan att ha lärt sig det någonstans. Detta gör det mest troligt att om du lär dig salvia från ormar, paddor eller något annat djur som kan lära dig, tar du på dig deras egenskaper och behärskning begränsar dessa egenskaper för ögonen. Om du lär dig det på egen hand, tack vare genetik eller något annat, tar du en unik transformation, som Mitsuki och Jugo. Det bästa beviset för den teorin är förbannelsemärket, vilket är Jugos metod, men varje användare som transformerar med hjälp av den förvandlas annorlunda. Återigen, det är en teori som bara verkar passa något.

Tyvärr är det nästan allt vi verkligen fick på det. Kishimoto gick inte i djupet av en hel del saker, och Sage-läge är en av dem. Om vi ​​har tur kan Boruto-mangan förklara Mitsukis Sage-läge, och det borde fylla i många luckor.

6
  • När Orochimaru gjorde förbannelsemärket, använder märkebäraren också salvia-läge när märket är aktiverat? Eftersom den är gjord av Jugos förmågor ..?
  • @MartianCactus Alla slags förbannade tätningar fungerar genom att ge användaren Senjutsu chakra. Jugos kropp har enzymer som kan absorbera senjutsu chakra naturligt. Orochimaru blandade dem med sin kunskap om Senjutsu chakra för att skapa de förbannade sälarna. När användaren aktiverar dem aktiveras enzymerna, absorberar naturens energi, men som Jugo omvandlar de användaren om tillräckligt absorberas. För mycket naturenergi förvandlar alltid användaren, men enzymerna går aldrig alldeles för långt till där den blir permanent. Det finns dock ett pris att betala för det, men det är en annan fråga.
  • vad är priset att betala för det?
  • @MartianCactus Den största nackdelen är att Orochimaru har viss kontroll över det, och jag tror att han kan utlösa det för att attackera dess ägare. Det sägs också att den tappar uthållighet avsevärt när den släppts. Detta är utöver det faktum att det förändrar personligheten medan den är aktiv, som, även om den mestadels ångras när den släpps, teoretiskt sett kan gå så långt som Jugos personlighetstransformation.
  • vad menar du med "ångra när det släpps"?