Anonim

{Varför är jag stark ..}

På våning 74 döljer Kirito sina duelsvärd från Asuna och Clyde och använder dem sedan i sista sekunden. Varför gömde han dem?

Han gömde skickligheten för att undvika andra spelares uppmärksamhet och avund.

Vapenfärdigheter som inte hade tydliga villkor för att visas kallas extra färdigheter. De kallades ibland till och med slumpmässiga förhållanden. Ett exempel skulle vara Kleins «Katana». Men «Katana» var inte så sällsynt och uppträdde ganska ofta så länge du fortsatte att träna Curved Sword-skickligheten.
De flesta av de tio plusfärdigheter som hittills hittats, inklusive «Katana», hade minst tio personer som använde var och en av dem. De enda undantagen var min «Dual Blades» och en annan mans extra skicklighet.
Dessa två var sannolikt begränsade till endast en person, så de borde kallas «Unik skicklighet». Jag hade hittills gömt förekomsten av min unika skicklighet. Men från och med idag skulle nyheten om att jag var den andra unika användarnas skicklighet spridas över hela världen. Jag kunde inte dölja det efter att ha använt det framför så många människor.
...
Sedan dess tränade jag det bara när det inte fanns någon i närheten. Även efter att jag nästan behärskade det använde jag det sällan mot monster såvida det inte var en nödsituation. Bortsett från att använda den för att skydda mig själv i en kris, tyckte jag helt enkelt inte om den här typen av färdigheter på grund av den uppmärksamhet som den väcker.
Jag trodde till och med att det skulle vara bättre om en annan Dual Blades-användare dyker upp-
Jag skrapade i området runt örat och mumlade.
"... om det blev känt att jag hade en så sällsynt skicklighet, skulle människor inte bara plåga mig för information ... det kan också locka till andra problem ..."
Klein nickade.
”Onlinespelare blir lätt avundsjuka. Jag skulle inte göra det eftersom jag är en förstående kille, men det finns säkert många avundsjuka människor.

Som vi kan se senare var hans rädsla välgrundad:

På något sätt hade de fått reda på var jag bodde. Som ett resultat hade svärdsmän och informationshandlare trängts runt mitt hus sedan tidigt på morgonen. Jag slutade med att behöva gå igenom besväret med att använda en teleportkristall för att fly.

Observera att han inte skulle ha gömt skickligheten om han hade vetat hur andra spelare kunde låsa upp den.

”Jag är besviken Kirito. Du sa inte ens till mig att du hade en så fantastisk skicklighet. ”
”Jag skulle ha sagt till dig om jag kände till villkoren för dess utseende. Men jag förstod verkligen inte hur det hände. ”
Jag svarade Kleins klagomål med en axelryckning.
Det var inte en lögnaktig lögn i det jag sa. För ungefär ett år sedan öppnade jag mina kompetensfönster en dag och hittade namnet «Dual Blades» bara där. Jag hade verkligen ingen aning om vilka förhållanden som fick det att se ut.

Utdraget är från kapitel 12 i den första ljusromanen Aincrad (översättningar av Baka-Tsuki).

Han ville inte visa att han var stark mot alla och om han visade sina dubbla svärd skulle han ha fått mycket publicitet.
Han ville inte ha den onödiga uppmärksamheten, om alla fick reda på att han hade något så unikt skulle människor vara avundsjuka på honom och börja följa. De började fråga honom varifrån han fick svärdet.
Han skulle göra många fiender för att människor skulle försöka få hans svärd.

Så han trodde att det skulle vara bättre att bara ligga lågt och dölja sin makt.

Hans dubbla svärd doldes aldrig och Lizbeth bekräftar detta i Sao säsong två del två efter ggo, där denna båge är i Alo och bestod av att gå på en sista uppdrag för året och hoppas kunna hämta vapnet som upptäcktes känt som Excaliber. Därför är bågtiteln kaliber. kirito, hans harem av asuna Liz kiseldioxid och suguha aka leafa i spelet och Klein tar ett uppdrag där Lizbeth säger till hela gruppen medan han smeder en del av sin utrustning, 'Du sa att det skulle bli en hemlighet bara mellan oss men ... 'när hon utarbetar behovet av att använda den skicklighet som krävde dubbla blad för att överleva en chef. Kirito uppgav att det bara visade sig som en färdighet en dag, och aldrig använde det, han var inte medveten om den färdighet som inte avslöjades om vad den kan eller inte kämpar därför som den kända mörka svärdsmannen var vettig när han förklarar tillbaka att han inte var medveten om svärdet eller skicklighetsförmågan och hade ingen erfarenhet. Detta är samma sak för att säga att du inte plockar upp en raketkastare och förväntar dig att den ska fungera när du aldrig har använt en och har ingen erfarenhet jämfört med flera års träning med en stil som är ett svärd och klassificeras som en av toppspelare kända med sina färdigheter. Förklara ur alternativen och alla inklusive kirito kunde inte döda chefen, han skrev kommentarer om ingen avsikt att använda dem men insåg under striden att han hade försökt allt möjligt utom de dubbla bladen, varför han bara använde dem när han hade 0 alternativ att vinna och inte dö. Så de doldes inte eftersom Lizbeth visste allt om ursprunget trots att hon inte förklarade det under säsong ett, och hon ensam visste att det inte fanns någon hemlighet. Hans motiv avslöjade dessutom och var logiska. Varför slåss med något du aldrig använt och vet inte hur resultatet blir.