Anonim

VERKLIG DÖD OBS!

Ur Shinigamis perspektiv, varför skulle de ta den affären? Som vi vet kan de skriva en människans namn i anteckningsboken och de får den återstående livslängden för den människan till sin. Så varför skulle de bry sig om att ge bort ögonen?

1
  • Jag tror främst att det bara är för deras nöjen.

Teori nr 1: Underhållningen Eftersom det är känt att The shinigami normalt inte tappar sin dödsnot i den mänskliga världen men att leva för evigt blir verkligen gammalt för dem. Den som gör det har några motiv och en av dem kan vara underhållning. För att göra det rättvist gjordes half-Life regeln. Istället för att ge bort shinigami-ögon kan de kanske göra vad en person blir mer galen efter att ha förlorat bokstavligen en stor del av sitt liv. ELLER, De vill hålla det roliga. Att ge en person Shinigami-ögon som ett sista alternativ när deras värd är mot väggarna. Detta skulle inte vara kul alls utan sådana höga insatser.

Teori nr 2: Maktkampen Som namnet antyder tillhör shinigami-ögonen Shinigami. Detta nämndes inte i serien, men det är fullt möjligt att det tar en avgift på Shinigami för att ge shinigami ögon till sin olyckliga vän. När allt kommer omkring delar de sin egen makt med någon annan. ELLER den här regeln är att hindra någon från att döda hela mänskligheten. En med shinigami-ögonen så länge kan döda människor i mycket snabbare takt än vanligt. Det är lätt att lyfta en vikt, men du kan bara hålla den i luften under en begränsad tid. Shinigami kan ha svårt för någon del att dela sina egna ögon och det är möjligt att de kan behålla det under ett begränsat antal år. Om de tar en persons hela livslängd måste de åter hitta någon annan för att använda dödsnoten, vilket är ett onödigt krångel.

(när jag gör bättre teorier lägger jag till dem här.)

2
  • Din andra teori har vissa kryphål. Shinigamis har inget att förlora från ögonavtalet. De är odödliga varelser ändå. Jag tror bara att det är för deras nöje eller för att göra människans arbete som får dödsnoten lättare
  • Du har helt rätt.