Anonim

Attack på Titan-Immortals AMV

Jag vet inte varför, men medan jag läser fanfiction och andra saker märker jag att människor ibland citerar hur ingen vill att Eren ska dö för att han är "nyckeln till mänskligheten". Jag har alltid trott att han var odödlig så det förvirrade mig.

På grund av Erens Titan-färdigheter läker han snabbt, vilket verkar vara odödligt.

Har Eren en svag punkt som kommer att döda honom?

Observera också att Levi i ett avsnitt sa att det inte finns något sätt för Eren att dö (åtminstone från och med den tiden, med tanke på att ingen har hittat ett sätt att göra det), men det finns ett sätt att permanent skada honom. Så gör det honom odödlig? Och varför säger folk att han inte är odödlig som att han kommer att dö eller något?

10
  • Eftersom Eren inte har dött tror jag inte att vi kan säga säkert. Men jag skulle misstänka att det skulle vara tillräckligt effektivt att skära honom från sin titanform och att halshöja honom.
  • Är inte nacken på varje titan deras svaga punkt. Till och med den där benen som slår en tjej (med alla karaktärer som dör, jag kommer inte ihåg alla namn :(), första damens titan, täckte hennes nacke även efter att ha fångats.
  • Well Eren skyddas av protagonistlagen: /
  • Han läker bara när han inte rör sig (eller attackeras) Han läker inte när de andra titanerna åt honom. Han hade en päls som gick igenom honom i bröstet (mänsklig inte titan kropp) Du vet bara inte, en minut är han starkare än normal, då läker han? Så konstigt....
  • Jag har inte riktigt svar. För medan han är en växlare är det på grund av Grishas experiment (förmodligen). Så även om det är möjligt är han densamma som de andra (samma svagheter på nacken), men det är också möjligt att det finns skillnader. Vi har redan sett en skillnad. Koordinatförmågan. De enda andra två som visar det är Ape Titan (som är i en egen klass) och den mystiska kvinnan som kanske visar sig inte vara en titan alls för allt vi vet.

Låt oss sammanställa vad vi vet.

Hittills har eren inte visat några tecken på en odödlig förmåga utan bara höga regenerativa förmågor. Han har kunnat ersätta / regenerera förlorade lemmar och återställa sina formella ansiktsdrag. Eren har inte drabbats av någon kritisk skada som kan orsaka normal människa död.

Eren är bara en dö hårt karaktär på grund av hans regenerativa förmågor, men det är säkert att anta att om hans huvud är blåst av eller hans hjärta skruvas över han skulle kunna dö.

Nej, Eren är inte odödlig och kan dödas. Eren skiljer sig inte från andra Titan Shifter. Om något är han faktiskt svagare än det mesta av Titan Shifter vi har sett, ändå har vissa dött. Av de sju introducerade Titan Shifter dödades två hittills, så det är säkert att säga att Eren har samma svaghet som de hade och att han kan dödas.

Eren är en Titan och kommer alltid att vara en Titan. Titans kan alla regenerera snabbt, men de enda svagheterna som hittills är kända är förstöra deras hals bortom lagning. Vi vet att inte bara vanliga Titans har denna svaghet, men Titan Shifter har också denna svaghet eftersom vi kan se Annie skydda hennes nacke på alla sätt.

Om något, skulle jag säga den pansrade Titan kan vara odödlig eftersom vi hittills inte har sett ett sätt att genomborra den pansrade huden. Han kan dödas i mänsklig form, men om han kan förvandlas tillräckligt snabbt för att det ska hända, har vi ännu inte hittat ett sätt att stoppa honom.

8
  • Ritualen för att överföra koordinatkraften kräver imbibing av den aktuella bärarens ryggvätska (det är vad Rod Reiss försökte göra mot Eren). Så du har rätt i att titanregenerering inte fungerar på baksidan av halsen (de kan kanske inte regenerera spinal / nervvävnad).
  • Den bepansrade titanen faller snart. 3D-manövrerande FoU kommer att utveckla gasdrivna vibroblad när historien kräver det.
  • 1 @mindwin Jag antar att det här svaret måste uppdateras också, för att se hur vi har sett att den pansrade titanen fick ett ganska dåligt slag nyligen. Bara med brutal kraft utöver det.
  • Jag hade inte läst de senaste kapitlen, mina två jobb dödar min Otaku-tid.
  • Dödade de inte den pansrade killen under de sista kapitlen?

Det har ännu inte fastställts, men information för säsong 2 förutsatt att de följer mangan antyder att Titan Shifters kan vara betydligt långlivade eller åldras annorlunda efter att de har mognat. Eren har för närvarande bara visat förmågan att regenerera och Annie visade några tecken på rädsla för döden, så det är osannolikt att Titan Shifters är direkt odödliga. Plus att Colossal Titan valde att flytta och fly, vilket tyder på att Eren kunde ha dödat honom.

Nej det är han inte.

Eftersom han kommer att dö om ryggmärgen är hårt skadad. Han kunde också dö om han ätts av en annan titan. Och även en Titan Shifter kunde bara leva 13 år efter att ha blivit en Shifter. Detta kallas Ymirs förbannelse.

4
  • Hur var käftens vilande på jorden i 60 år?
  • menar du ymir? hon var en sinnelös titan innan hon förvandlades till en käftitan genom att äta marcel galliard. det är möjligt för en tanklös titan att leva i 60 år.
  • Nej, strax efter att hon vaknade från jorden hade hon visat tecken på intelligens. När åt hon marcel?
  • vaknade från jorden? kan du snälla nämna vilket kapitel var det? jag kan inte riktigt komma ihåg det. hon åt marcell när han var mitt på vägen för att åka till shinganshina med reiner, bertholdt och annie.

Eren är inte odödlig. I kapitel 65: Drömmar och förbannelser berättar Krista Lenz (Historia Reiss) far om henne

att förvandlas till Titan och äta Eren.

Och nedan är delen av manga från kapitel 66: Önska:

Jag tror att detta kommer att förklara att Eren inte är odödlig och kan dödas.