Anonim

SOS Bros React - Onimonogatari avsnitt 4 - The Last Stutter

I början av Tsubasa Cat i Bakemonogatari berättar Mayoi för Araragi att hon såg Shinobu på Mister Donut. Araragi verkar dock inte vara så orolig, eftersom Shinobu inte kan vara för långt ifrån honom.

När Black Hanekawa ska döda Araragi, ringer han Shinobu för att få hjälp, där hon dyker upp från sin skugga och attackerar Black Hanekawa. I slutet av det sista avsnittet, när Araragi cyklar med Senj gahara, noterar han att Shinobu nu lever i sin skugga.

Mellan när Mayoi berättade för Araragi var hon såg Shinobu och när Shinobu attackerade Black Hanekawa såg Araragi inte Shinobu eller till och med stötte på henne. Jag undrar: När började hon leva i hans skugga? Från hur saker och ting spelade ut måste hon ha bott där hela tiden medan han letade efter henne.

1
  • Jag tror att att veta detta kommer också att svara anime.stackexchange.com/q/19338/7579 eftersom vi kunde avgöra varför Shinobu inte var i sin skugga i Mayoi frånvaro.

Araragi kolla in Mister Donut-butiken Mayoi pratade om, ungefär fem minuter in i Tsubasa Cat Part 4.

Han hittade henne inte, men det här verkar vara den mest troliga tiden för henne att smyga in i hans skugga utan att han vet.

I händelse av den alternativa tidslinjen visste Araragi inte om den herre munken, gick inte dit och fick inte Shinobu i sin skugga.

0