Anonim

【カ バ ー 演奏】 米 津 玄 師 emon Citron を ド イ ツ と で リ モ ー ト 演奏 / Citron av Kenshi Yonezu spelad av violinister i Tyskland och Japan

Finns det en anledning till att Kyoko inte visas i några av seriens mer framstående konstverk? Som en del av berättelsens huvudsakliga uppsättning magiska tjejer och en karaktär som är viktig för handlingen, skulle jag förvänta mig att hon skulle presenteras med resten av kvintetten. Jag överväger denna bit

att vara animens "officiella" konstverk, så (uteslutande om det är ett giltigt antagande från min sida) varför finns inte en karaktär så viktig som Kyoko?

Bilden ovan var används för Netflix1 tidigare och används för närvarande också i Crunchyrolls notering. Den nuvarande (13 december 2014) bilden som används av Netflix är uppenbarligen en annan men har ändå fortfarande inte Kyoko.

Ett annat exempel på detta "fenomen" kan ses i mangaens första volym:

men en enkel förklaring till detta kan vara det

Kyoko visas inte förrän i slutet av den första volymen, och / eller hennes karaktär är inte betydelsefull för den första delen alls.

Så min fråga är den här:

Varför visas inte Kyoko i animens mer ikoniska eller officiella konstverk, eller är mitt antagande om konstverket felaktigt?


REDIGERA: Fler fall

  • Netflix-notering, 13 dec 2014
  • Äldre Netflix-skärmdump ... (källa)

1Det här är den bild jag minns att jag använde när jag såg den på Netflix för ett tag sedan, men jag är inte säker på om den har uppdaterats / ändrats sedan, för jag använder inte tjänsten längre.

Det finns många andra officiella konstverk för serien. Det är omslaget till DVD-låduppsättningen och som du sa är den andra bilden där Kyoko inte ingår är omslaget till den första volymen av mangan.

Detta är förmodligen också anledningen till att Netflix använde konstverket som listning.

Jag tycker att ikoniskt är subjektivt i det här fallet. Någon som är mer bekant med filmerna kommer att tänka annorlunda, som du kommer att se senare, men det finns många andra officiella konstverk där bara två magiska tjejer visas samtidigt:

Jag tror att anledningen till att hon inte ingår i det konstverket är att hon inte är inblandad i de tre första episoderna (det finns 12 avsnitt och uppsättningen innehåller 3 skivor, förutsatt att den första skivan bara innehåller de tre första episoderna). Åtminstone introduceras Sayaka i det första avsnittet, vilket förmodligen är det första avsnittet som tittaren kommer att titta på efter att ha köpt skivuppsättningen. Tänk på att locket för skivuppsättningen skiljer sig från region till region.

Slutligen innehåller konstverket för skivan för den första filmen, liksom filmaffischerna, alla magiska tjejer:

I den första filmen introduceras alla fem karaktärer och spelar viktiga roller. Så denna teori är inte så långsökt.

3
  • Som referens, ja; Jag håller helt med om att det som definierar bilden som "ikonisk" är mycket subjektivt. I din andra bild, vad är rutan under de andra två för, och kan jag se hela bilden? Jag tror att jag har sett den förut, och om jag minns rätt, den gör har Kyoko. Slutligen innehåller uppenbarligen den första skivan i uppsättningen om 3 avsnitt 14, men din poäng är fortfarande giltig eftersom Kyoko fortfarande inte skulle bli en huvudkaraktär förrän i avsnitt 5.
  • Det ser ut att vara den tredje skivan. Jag har inte den fullständiga bilden, men den officiella webbplatsen som jag länkar till borde ha bilderna för alla skivomslag.
  • Det är den andra skivan, och Kyoko är avbildad på den.