Anonim

Flaskhals - Home Grown Country Folk (Official Video)

Följande påstående dyker ofta upp i diskussioner om Angel Beats:

Anledningen till att Angel Beats verkar så bråttom är att showen ursprungligen planerades för 2 kurser (24-26 avsnitt) innan den klipptes ned till 1 kurs (13 avsnitt) sent i produktion, vid vilket tillfälle det var för sent att återaktivera allt korrekt för den kortare längden.

Jag har aldrig sett bevis för att stödja detta påstående, och jag har en smygande misstanke om att detta kan vara en av de saker som någon på internet bara sa en gång, och alla andra tog upp det för att det ger en bra berättelse.

Finns det några bevis för att ovanstående påstående är sant?

Nej, Angel Beats! skulle aldrig bli en 26-episod Anime (2 kurser).

På grund av bristen på karaktärsbyggande har många antagit att det var tänkt att bli en 26 episods anime, men hittills är alla falska spekulationer.

Jag minns också att jag läste anteckningarna om att det blev en anime i antingen LN eller Manga där han uttalade något i linje med att inte ha tillräckligt med utrymme för att berätta historien. Så de bestämde sig troligtvis för den här inställningen för att fortfarande ge kärnan i historien och få dig att läsa resten.

En av källorna som främst anstiftar den här typen av rykten inkluderar små citat på webbplatser som TvTropes.org där man sa.

Anledningen till detta är troligtvis att showen ursprungligen planerades för 26 avsnitt men sedan skars ner till 13. Angel slår tropes

Även om detta kanske inte är den exakta utgångspunkten för ryktet, börjar de vanligtvis från anime-relaterade webbplatser som ofta besöks, varefter de sprids till Yahoo, forum, SE.