Anonim

När jag organiserade mina Pokemon-filmer kronologiskt blev jag förvirrad över var den här filmen ligger. Det fanns fler bevis som Misty's och Brocks närvaro samt Totodile (Johto-vattenstart) och Xatu / Natu (Pokémon introducerades också i Gen II) och därmed drog jag slutsatsen att filmen var mer 'Johto' i den meningen. Så varför uppträder Latias och Latios, Eon-duon i "Hoenn" -regionen? Det här känns som en viktig kronologisk brist och det rör mig med min nuvarande kunskap om Pokémon-anime.

1
  • Starkt relaterad: anime.stackexchange.com/questions/4145/…

I Pokémon-filmserien har det alltid funnits en grupp filmer efter Pokémon-anime-serien, som kommer att gå efter det - Original-serien (Indigo, Orange och Johto League), Advance, Diamond och Pearl och så vidare av anime serier har ett antal filmer för varje säsong, så den ursprungliga serien går med 5 säsonger, så den har 5 filmer, och så vidare. det vanliga med OLM-studion i de sista filmerna på en pokemon-säsongsfilm är att presentera pokemon från Next Gen. (med få undantag), enligt den här listan här:

Originalseriefilmer

Orange säsong - "Pok mon: The Movie 2000 - The Power of One", innehåller Lugia som är en andra generationens legendariska pokemon. (medan animesäsongen fortfarande handlar om första generationen)

Johto säsong - "Pok mon Heroes: Latios and Latias" har Latios och Latia från 3: e generationen.

Avancerad generation filmer

"Lucario and the Mystery of Mew" och "Pok mon Ranger and the Temple of the Sea" med fjärde generationens pokemon: Lucario och Menaphy

Diamond & Pearl filmer

"Zoroark Master of Illusions" - med Zoroark och Zorua från 5: e generationen.

soucre: Wiki

Ass Turamarth kommenterade det här svaret lika mycket som jag: Bortsett från Togepi och Ho-oH, vilken pokemon har det varit utanför säsongen?

Och du kanske också vill se detta: När inträffar Pokémon-filmerna kronologiskt för handlingen?

PS. i filmen du nämnde finns det också en racer med en Wailmer, som är från tredje generationen, men det har ingenting att göra med svaret bara en sidoteckning.