Anonim

Ödet // King Of Saber '「AMV」 - I Am Lion

När Boruto övade för att förbättra sin skicklighet i avsnitt 16x nämnde Kakashi att han inte kan skapa Odama Rasengan eftersom han har lågt chakra reserverat. På samma sätt nämnde flera tidigare avsnitt också att han inte kan skapa ännu mer än 10 Shadow Clone.

Kakashi förklarade att Naruto kan göra det för att han är en Jinjuriki. Nu är det lite motsägelsefullt eftersom Konohamaru faktiskt kan göra Odama och Taju som det ses i avsnittet av chunin-examen mellan Konohamaru och Naruto.

Så varför kan Boruto inte använda Odama Rasengan & Taju Kage Bunshin? Men Konohamaru kan.

Efter att ha undersökt din fråga kan jag se varför det är förvirring kring varför Konohamaru "kan" använda dessa justus medan Boruto inte kan. Tyvärr är den enkla förklaringen "eftersom det inte är en kanon"

När det gäller kanoner är det obestämt om Konohamaru faktiskt kan använda antingen Big-Ball Rasengan eller Multi-Shadow Clone Justu. De enda framträdanden av honom som använder dessa justus är i fyllnadsepisoder1 och en OVA2.

Även om det tidigare har sagts att Konohamaru och Boruto båda har stora charkareserver, verkar Kakashi antyda att det inte räcker att utföra antingen justu utan den charka som tillhandahålls av ett tailed djur. Med säkerhet hänvisar jag till anledningen till att Multi-Shadow Clone justu markerades som förbjudet för att vara en risk för användarens liv på grund av att utöva för mycket chakra


1 Narutos favoritelever

2 Ch nin Exam in Fire! Naruto vs. Konohamaru!