Anonim

School Rumble kan återvända, oavsett hur länge (exempel)

I Fairy Tail, de säger att Dragon Slayers är riktigt sällsynta, men det verkar som om det finns fler av dem än de flesta andra typer av magi. Den närmaste mängden av en typ av magi är maker-magi; det finns 5 personer som visas med den (Lyon, Gray, Ur, Ultear och Rufus). Det är ungefär samma sak med Celestial Wizards, de säger att det inte finns många av dem men det finns fyra i showen (Lucy, Angel, Yukino och Hisui. Det finns också Karen som dog för 3 år sedan och jag tror att det finns mer i anime under Clock Arc, men jag tror inte att det är i manga).

Jag förstår på något sätt varför Celestial Wizards sannolikt interagerade för att de behövdes för saker, men om det inte finns många Dragon Slayers, skulle det inte vara vettigare för dem att stöta på mer av någon annan typ av trollkarl än 7 Dragon Slayers att bara råka hitta varandra? Förutom när de stöter på Leon möter de aldrig någon med samma magi som någon annan i guilden förutom Celestial Wizards och Dragon Slayers.

Det finns så många Dragon Slayers trots att det är en Lost Magic är ett element som är centralt i Fairy Tails plot. Dragon Slayer Magic är extremt sällsynt eftersom det enda moderna sättet att lära sig det är att bädda in Dragon Lacryma i kroppen som Laxus, Cobra och God Serena gjorde. Natsu, Wendy, Gajeel, Rogue och Sting är helt olika fall eftersom de lärde sig av drakar själva mer än 400 år tidigare och skickades senare till år 777 som en del av 400 års planen. Tidigare var Dragon Slaying magi mycket vanligare.

2
  • Jag visste redan allt att det jag frågade är mer varför de stöter på så många drakemordare om det inte finns många medan du mestadels sa hur det är så få
  • 1 @ user30104 Det är så sällsynt år 777 eftersom det inte finns något sätt att åstadkomma det utan att implantera drake lacrima. För 400 år sedan utbildades barnen av drakar, och eftersom drakar fortfarande fanns kvar var det inte lika sällsynt. De skickades sedan in i samma år i framtiden, och det är så de fall vi känner till.

Fairy Tail har stött på så många fler människor som drakmordare och himmelska trollkarlar, men om du skulle göra en scen för varje enskild, skulle det ta evigheter.

Om du skulle skriva en berättelse om någon just nu, skulle du skriva ner varje person de träffade? Naturligtvis inte, du skulle bara skriva de anmärkningsvärda och de som fick dem på den väg de är på.

Att vara den väg de är på är att ta ner Acnologia och Zeref. Bågarna som är skrivna är de som gör det, förstås rabatterade fyllmedel.

Anledningen är att handlingen omger drakemordare. OFC berättelsen kommer att introducera så många av de kända som möjligt. Du säger varför finns det så många, det finns inte, det finns en handfull, men eftersom historien är inriktad på drakemord är det bara naturligt att känna att de dyker upp överallt.

Det är som om du är en läkare, vid någon sjukhuskonvention, kommer många andra människor att vara där också, men du kommer att leta efter andra läkare. Du vet?