Anonim

Förklara Ninja Ranks i Naruto

I Naruto har ett antal ninjor blivit jonin, såsom Neji och Kakashi. Blir varje ninja som blir chunin per definition jonin om de lever tillräckligt länge, eller förblir vissa chunin för alltid?

2
  • Iraku är fortfarande en Chuunin och förblir sannolikt en Chuunin.
  • @Nil Jag tror att du menade Iruka inte Iraku. Det finns, såvitt jag vet, ingen sådan karaktär.

Nej, inte alla kommer att bli Jonin. Som du kanske har märkt blir vissa ninja som Naruto inte ens Chuunin. Naruto är dock ett sällsynt exempel.

För att bli jonin måste en ninja vara extremt skicklig. Jōnin kan i allmänhet använda minst två typer av elementärt chakra, vissa genjutsu och taijutsu färdigheter över genomsnittet.

De är vanligtvis också utsedda till A- och / eller S-rankade uppdrag ensamma medan de under Jonin-rankningen vanligtvis går med ett lag eller inte alls.

4
  • Var på väg att säga något om andra raden men den tredje höll det upp ...
  • Awww men du nämnde inte det eviga geninet !!! Och Naruto var inte ett riktigt genin sedan Shippuden, det är bara att ingen brydde sig om att gå "Poof Du är en chuunin nu, här är din väst "
  • Om de höll en Chuunin-examen för honom kommer alla motståndare att ge upp innan de slåss mot honom, såvida inte dess folk gillar Konohamaru.
  • Det finns människor som skämtas för att alltid vara genin (kanske bara fyllmedel). Under kriget fanns det en kamp mellan den tidigare mizukagen, där ninjan som kämpade mot honom var otroligt dum och inte kunde förstå att han var en illusion. Deras enda icke-taijutsu-attacker var att kasta vapen, som de var tvungna att kasta och samla ihop flera gånger innan Gaara gick in.

Om du tänker på detta ur en verklig militär synvinkel är det som att fråga om varje rekryter blir befälhavare. Svaret är Nej. Också som relaterade, kom ihåg att inte alla akademistudenter blir Ch nin, så det kan också gälla här.

Och enligt wiki

Det är ännu okänt vad man måste genomgå för att bli ett. Det nämns att j nin utses, men det nämndes en J nin Exam i anime Kurama Clan Arc. När en ninja blir en j nin kan de tilldelas ett tre-man-geninlag att övervaka.

Och så finns det också den här killen ... Kosuke Maruboshi vem även om det valts, har varit ett genin i över 50 år. Detta kan också gälla din fråga.

Vissa blir Chunin, andra blir Jonin. Ingen vet hur de blir Jonin, men i anime nämns både möten och tentor som ett sätt att bli Jonin. Endast kraftiga och skickliga ninja blir Jonin.

Jag vet att det är som en rankning. Du måste genomgå en undersökning eller ett test för att vara en rankning högre ... Jag vet inte om denna sekvens är korrekt: genin, chuunin, jonin ... I första avsnittet av naruto shippuuden är det känt att naruto är den enda som fortfarande är ett genin, andra var chuunin och jonin. Det finns andra ninjor som kanske fortfarande är på samma nivå eller rankning.