Anonim

Vad händer om Zamasu bytte kropp med Beerus?

I avsnitt 131 av Dragon Ball Super ger Whis Frieza liv. Hur gjorde han det?

Detta är mer en fråga som söker bekräftelse på Whis befogenheter. Kan han ta tillbaka de döda, eller var det någon annan teknik som samordnades med Beerus?

Under hela serien har vi sett Whis visa olika speciella förmågor och några som vi inte har sett förut. Några av dessa skulle vara:

  • Att kunna resa över universum (avsnittet där Whis tar Goku och Beerus till Universe 10).
  • Läkande förmågor och förmåga att skapa fysiska föremål som kläder. (Vi ser Whis demonstrera detta på Beerus värld under Goku och Vegeta träning).
  • Att kunna återställa tiden. (Vi ser Whis demonstrera detta två gånger efter när Zamasu dödar Gowasu och Freiza spränger jorden).
  • Vi ser också att Whis har förmågan att skapa en hel stadion och även ångra alla skador (i universum 6 vs 7 turnering och basebollmatch).

Så med andra ord, Whis är verkligen en varelse som har många speciella förmågor. När det gäller fysisk strid ensam känner vi till Whis strömmen är utanför skalan. Jiren sägs vara Gud av förstörelseskikt och hans makt ensam var tillräckligt stark för att skaka en tom värld, dvs. oändligheten och Whis är tillräckligt stark för att slå ut en sådan karaktärsgud utan att ens försöka. Om bara Namekians har förmågan att skapa Dragon Balls tillräckligt starka för att skapa varelser som har förmågan att återföra någon till livJag förstår inte varför en karaktär associerad med högsta hierarkin över multiversumet inte har denna enkla förmåga.

Så för att svara på din fråga är jag ganska säker på att Beerus inte har något att göra med Whis som har förmågan att få tillbaka en karaktär från de döda. Beerus har känt Whis i århundraden och det vore bara meningsfullt att han visste hela Whis makt och förmågor, varför han bad honom att gå om samma sak.

Jag förväntade mig att Whis skulle avslöja denna förmåga i slutet av showen för att återuppliva både Android 17 och Freiza (När vi trodde att han dog), eftersom Jordens Dragon Balls kan bara återföra en person till liv en gång, och både Freiza och Android 17 har återuppstått med Dragon Balls tidigare. Så jag antar att de inte ville återkonstruera den teorin eller ha tillräckligt med tid för att inkludera återuppliva de två med Dragon Balls-biten, så beslutade att låta Whis använda denna förmåga med tanke på det faktum att det är mycket meningsfullt baserat på vem han har och några av de tidigare förmågor han har visat.

2
  • Jag förstår din förklaring. Men kan du ge mig referensen för Whis återuppliva Android 17 till liv? IIRC, han dog aldrig under TOPPEN. Han förstörde sig själv och begravdes i spillrorna. Men inte död.
  • 1 Om du läser avsnittet sa jag (jag förväntade mig att Whis skulle ha denna förmåga när man antog att Android 17 dog i avsnitt 127). Detta beror på att Earths Dragon Balls redan har använts för att återuppliva 17 och Freiza och de rusade sista epioderna av showen inte skulle ha tillåtit Goku att gå till namek och återuppliva använda sin dragon ball.