Anonim

Naruto: Top 15-10 Strongest Mangekyō Sharingan (Naruto Shippuden, Naruto Gaiden, Boruto Movie)

Med tanke på att Obito, Kakashi och Madara alla visste namnet på Kamui utan att någon berättade för dem, kan vi dra slutsatsen att de som har Mangeky Sharingan vet namnet på dess exklusiva kraft? (Obito's Kamui, Shisui's Kotoamatsukami, Itachi's Amaterasu och Tsukuyomi, Sasuke's Amaterasu and Blaze Release: Kagutsuchi, och allas Susanoo)

12
  • Ställ gärna den andra frågan i en ny fråga.
  • Det är ok. Jag gör det senare. Den här kommer först.
  • Ljug inte ... du är verkligen Obito, eller hur? Vi känner redan den riktiga Madara Uchiha här ...
  • Du fick mig ... Antar att jag åker hem då ... :(
  • Någon som vet något?

Ja, bara de med Mangeky Sharingan känner till namnen på deras tekniker.

Exempelvis hade Obito och Kakashi Obitos Mangeky Sharingan. Och de hade samma Mangeky -teknik (Kamui). Med tanke på att Kakashi och Obito aldrig såg varandra eller tränade tillsammans efter att de väckte Mangeky , är det inte en tillfällighet att båda kallar sin teknik "Kamui".

I råa termer (ledsen för det dåliga exemplet), överväga Mangeky Sharingan som ett system, och den har två processer: A.exe och B.exe (Mangeky -teknikerna). De två processerna är redan namngivna, installerade och lagrade i systemet. Och för att användaren ska få tillgång till det, allt som behövs är uppfyllandet av systemkraven (förlust av en nära och kära). Så när användningarna har tillgång till processerna kommer de naturligtvis att veta vad de ska kalla det, eftersom det redan är namngivet och lagrat.

Jag hoppas att detta svarar hur användarna känna till namnen på deras MS-tekniker. Ingenting kan sägas om hur MS-teknikerna heter eftersom den nuvarande bevisnivån är ofullständig.

2
  • 1 Om den sista kommentaren, när Madara försökte ta bort sin Rinnegan från Obito, använde Obito Kamui för att bli immateriell, detta förvånade Madara och han sa: "Jag gick igenom dig. Det är din högra ögats ursprungliga förmåga." Han hörde också Obito / Kakashi säga "Kamui" när han försökte ta Naruto och Sakura till den andra dimensionen ...
  • 1 Åh, jag visste inte om det. Tack för informationen. Svaret uppdaterat :)