Anonim

10 gånger var Frieza faktiskt en ganska kylig kille (Dragon Ball)

Så tre robotar smälte på något sätt med en uppenbar humanoid främling. Resultatet är en gigantisk humanoid som ser alien som vi inte vet om det är en robot och android, en humanoid eller vad. Han har en energireaktor enligt vad android 17 sa, även om han har denna stora aura. 17 har visat i denna episod att ha aura men han har också sagt att han inte har ki, vilket gör humanoid androider möjligt att ha aura och inte ki.

Så vilken typ av enhet är Aniraza exakt? Har Aniraza ki?

Det finns inget exakt svar på denna fråga. 17 trots att kallas en Android, är tekniskt sett en cyborg.

Cyborg: En fiktiv eller hypotetisk person vars fysiska förmågor sträcker sig utöver normala mänskliga begränsningar av mekaniska element inbyggda i kroppen.

Så deras huvudsakliga energikälla har ersatts med en futuristisk energikälla som de har obegränsad energi. Därför har de inte ki som en normal människa. Robotarna har å andra sidan ki som kan avkännas. Vi vet detta när Dr Paparoni använder sin personal och androiderna börjar starta. Ökningen av makt är kände av de 3 Saiyans. Men efter att Dr Paparoni smält med robotarna, hans energi känns inte av de andra karaktärerna som de gjorde med Kefla (trots att Aniraza är starkare). Vegeta behövde använda sin Big Bang-attack för att till och med mäta sin kraft. Sedan igen, även Goku visste inte hur stark Jiren exakt var för han förväntade sig aldrig att Jiren skulle kunna hantera SSJB + KK * 20 eller andebomben som han gjorde. Vi ser också Goku använda omedelbar överföring för att spara Android 18 och omedelbar överföring kräver huvudsakligen hitta någon nyckel. Det avslöjades tidigt i avsnittet att androiderna inte har ki, så det är mycket troligt att Aniraza har ki.

Därför är det antingen ett av de 2 möjliga alternativen. Aniraza har ki och har förmågan att maskera sin energi (Vi har sett kämpar som hit, Toppo, Jiren gör detsamma) eller Aniraza har en speciell energikälla (Reaktorn trasig med 17) vilket är mycket mekaniskt och inte exakt ki.

Bilder som stöder några av uttalandena