Anonim

Noragami Aragato - Hiyori's Shrine

Nora attackerade honom flera gånger med Ayakashi och verkade med avsikt att döda. Vi får dock senare reda på att om Nora verkligen vill döda Yukine, behöver hon bara återuppväcka hans nyfikenhet om sitt tidigare liv. Det gör att alla hennes attacker verkar meningslösa.

2
  • att döda yukine uppfyller inte kravet på att vara Yatos shinki igen. Det kommer bara att göra det värre. Så Nora vill bli av med yukine men är ett sådant sätt att hon kan bli Yato's shinki igen.
  • Överväg att skicka din kommentar som ett svar medan du citerar proberkällor för att säkerhetskopiera det.

I verkligheten ville Nora införa rädsla i Yukines sinne när hon försökte ta bort alla Yatos anslutningar som förbinder Yato till goodwill.

I grund och botten ville hon bryta Yatos anslutning till Yukine, han var Yatos (Yaboku) exemplar. Hon försökte kontinuerligt få Yukine att lämna Yato (i rädsla) så att hon kan väcka den tidigare Yato, vars avsikt var att döda.

Eftersom det skulle ha lämnat Yato i rasande och mentalt svagt tillstånd (lätt att kontrollera) att Yukines död (vilket kunde ha resulterat i Yatos fall).

Nora ville ta fram Yatos mörka sida. Hon föraktade det faktum att Yato hittade någon bättre än hon. För att inte glömma det var Rabo-sama som hemligt kontrollerade Yato