Anonim

Perfekt klarhetssats för strålkastaråterställning

I säsong 3 del 2 avsnitt 17, Vi ser Armin rostas av toe Colossal Titan. Efter att han "gör det snabbt för honom" faller Armins ODM-redskap av och han lanseras, men hur i världen överlevde en nästan död person ett fall från 60+ meter (han sprängdes) Jag kommer inte ihåg att någon sa det de såg honom falla och räddade honom, och när vi såg honom igen fanns inga brutna ben. Så hur överlevde han?

Bra fråga. För mig kompletterar det inte heller heller, men jag antar att någon fångade honom för att det nästan inte är möjligt att överleva att falla från den här höjden medan du redan har bränt ut huden. Om han inte föll från 60 meter skulle det vara mycket mer meningsfullt. Jag antar också att han verkligen var halvdöd men kanske de viktigaste organen på något sätt inte tog så mycket skada. Det ser fortfarande konstigt ut bredvid Erwin som i jämförelse med Armin inte riktigt skadades. Det var nog bara bekvämlighet för handlingen att vara ärlig.

Karaktärerna i Attack On Titan i allmänhet kan också ta mycket skada. Jag har sett en del diskussion om hur denna riktigt heta gas som kommer från titaner ska skada karaktärernas lungor när de andas in den i vissa scener och det påverkar dem inte alls.

2
  • 1 Bra svar, jag måste verkligen vara för handlingen då, för om Armin kunde överleva skulle Erwin ha levt
  • 1 så ledsen att jag inte kollade det tidigare.

Du kan överleva det, men sannolikheten är mycket låg.

Joan Murray överlevde en droppe på 14 500 fot och den enda anledningen till att hon överlevde var att hon landade på en hög med eldmyror som stak henne så många gånger, att adrenalin började öka, vilket orsakade att hennes hjärta stannade.

Det finns också andra faktorer som kan spela in i detta.

  1. Vi ser att i panelen där Armin faller är hans ankare fortfarande förankrade i Colossal Titans tänder, vilket möjligen kunde ha bromsat nedstigningen. Detta stöds ytterligare i anime där han inte verkar sprängas bort så hårt.

  2. Karaktärer har överlevt mycket liknande bedrifter, som att Mikasa faller från en mycket stor höjd utan några skador. Förekomsten av 3DMG är helt enkelt inte meningsfull om vi använde verklig fysik heller. Du kan bara stoppa upp det för att upphäva misstro.

  3. Plot rustning. Armin är en huvudperson.

2
  • 1 Jag gillade det här svaret. Jag uppskattade också länkarna, men vad var adrenalinflödet för Armin? Var det planrustningen? Det finns lite eller inga mjuka platser i shanganshina med tanke på hur tungt befolkat landskapet är med hus. Även om hans krokar fortfarande var i tänderna och när han gjorde marken, skulle han fortfarande inte få många brutna ben? Mitt minne är lite suddigt men jag tror att han landade på huset eller att han hittades på marken och tog upp en slumpmässig axel?
  • Han föll på ett hus, jag skulle säga att han brände kan orsaka adrenalin. Ärligt talat, du kan krita upp detta för att plotta rustning men SNK är logiskt logiskt om vi tillämpar verklig fysik (dvs. 3DMG, karaktärer som hoppar ner från byggnader etc.)