Anonim

En hyllning till alla hjältar som kämpar med denna osynliga fiende

Okej, så jag tittade nyligen på avsnitt 441 av den engelska suben Naruto, och jag undrade om jag hade fått tillräckligt med att titta på The Last: Naruto the Movie och Boruto: Naruto filmen?

Kan någon berätta för mig efter vilket avsnitt ska jag titta på dem?

1
  • (spoilerfri kommentar, jag svär) Jag har inte sett den filmen ännu, men om titeln är en vägledande så har du inte fått det klart. Boruto hänvisar till en karaktär som tillhör uppföljaren av Naruto. Menande? Du kommer inte fånga den filmen förrän du läser hela mangan / ser anime. Nu njut och fokusera på det.

The Last: Naruto the Movie äger rum efter Manga kapitel 700. Och om jag inte har fel är avsnitt 441 ett fyllmedel och inte en del av huvud mangahistorien som tar någonstans efter kapitel 678 i manga. Så du måste läsa mangan från 678 till 699 innan du tittar på The Last: Naruto the Movie, eller så kan du vänta på att anime ska nå punkten i kapitel 699.

Därefter äger rum Naruto Manga kapitel 700, som fungerar som epilog.

Boruto: filmen Naruto äger rum efter kapitel 700 i Manga och Naruto Gaiden: The Seventh Hokage and the Scarlet Spring, Gaiden är en mini-mangaserie som äger rum mellan kapitel 700 och Boruto-filmen. Gaiden kan hoppas över men

Du kommer att sakna hur Sarada Uchiha accepterade sin familj.

Men jag kommer definitivt att föreslå att titta på anime tills den når kapitel 699 före båda filmen, eller läsa resten av berättelsen i mangan. Det är ditt val att hoppa över en mantel, förutom om en karaktär som nämns i spoiler.

Detta är faktiskt din personliga åsikt, men jag tror att du är tillräckligt lång för att se The Last. Du kan titta på Boruto om du vill just nu eller vänta tills du är klar med serien. Om du är klar med mangan så fortsätt och titta på Boruto, men om du inte gjorde det är det bättre att göra det.

Det kommer att vara bäst att vänta till efter avsnitt 493, jag tittade bara på det och nu tittar jag på The Last och jag tycker att den här filmen passar mycket bra med tiden efter det avsnittet.

1
  • Du bör kvalificera varför du tror det "går mycket bra". Också "går mycket bra" är inte beskrivande. Jag kan hävda att det "går väldigt bra" med avsnitt 494 och vi får bara så många svar som avsnitt i det här fallet.