Anonim

T-ARA [티아라] \ "NUMMER NIO [넘버 나인] \" M / V

Maika och Kaho är båda gymnasieelever, men de arbetar på morgonen. Jag antar att det sedan Maika kommer till jobbet säger hon "god morgon" i de flesta avsnitt. Det är troligtvis morgon än eftermiddag.

Det är förvirrande som i själva det första avsnittet, Maika går inte i skolan efter jobbet och gick istället till en arkad.

När jag tittade på det sista avsnittet är jag mer eller mindre övertygad om att de arbetar på morgonen när Maika och chefen stöter på varandra vid tågstationen och tiden som visas på tavlan var 10:23. Så kanske hon går direkt till jobbet efter hemrummet.

Men i en av episoderna sa hon att hon hölls hemma och var sen för arbete. Så antingen hoppade Maika över skolan efter att ha dopat in för att delta eller så har de en konstig läroplan där de låter eleverna göra jobb under skoltiden.

Så när går de till skolan? Har de inte dagskola, eller är det kvällskurser?

6
  • Tja, bra fråga. Jag kommer inte ihåg att jag såg någon form av "öppettider" -tecken och jag tror att vi för det mesta inte ens vet vad den faktiska tiden är. Men om jag inte tar fel så var det också många studenter bland kunderna, så kaféet kanske bara är öppet på eftermiddagen och på helgerna.
  • Det är saken ... när Maika kommer till jobbet säger hon "Good Morning" i de flesta avsnitt. Det är troligtvis morgon än eftermiddag.
  • @ Mafuyu-Chama På vissa arbetsplatser i Japan är det vanligt att säga "God morgon" ( ) när du kommer till arbete, oavsett den faktiska tiden på dagen.
  • När jag tittade på det sista avsnittet är jag mer eller mindre övertygad om att det är morgon när Maika och Manager stöter på varandra vid tågstationen och tiden som visas på tavlan var 10:23. Så kanske hon går direkt till jobbet efter hemrummet. I en av episoderna sa hon att hon hölls hemma och var sen på jobbet. Så antingen hoppade Maika över skolan efter att ha dopat in för att delta eller så har de en konstig läroplan där de låter eleverna göra jobb under skoltiden. ^^ '
  • Just den scenen på tågstationen kan ha ägt rum på en helg. Vissa skolor i Japan har också hemrum i slutet av skoldagen, så hon kan ha gått på alla lektioner och fortfarande vara sen till jobbet på grund av hemrummet.

Jag har sett en massa avsnitt från anime och det förklarades aldrig varför.


Här är faktiskt några möjligheter som jag kan tänka mig:

  1. De kan ha lämnat skolan för att arbeta efter att ha gått in för att närvara, som hur du gissat.

  2. Det kanske inte har varit morgon. Ibland är det ganska vanligt i Japan att säga "God morgon" när du kommer till jobbet, oavsett vilken tid det är på dagen.

0