Anonim

2021 Mercedes Benz GLA | Granskning och vägprov

I Evangellion 3.33 sätts två ingångspluggar i EVA 13.

Jag trodde att pluggarnas vinkel såg ut som om de skulle krascha i varandra inom EVA:

Efter att ha tagit en skärmdump uppskattade jag de grova positionerna för de placerade pluggarna:

Och mina antaganden var korrekta. Uppenbarligen skulle de två pluggarna krascha om detta var korrekt. Är detta bara ett animationsfel, eller är det något som händer med pluggarna när de är inne i en EVA, eftersom cockpitarna ser helt annorlunda ut?

4
  • Det finns inget annat än spekulationer vid denna tidpunkt. Det är möjligt att de rosa / röda bitarna där kontakterna går in (som skiljer sig markant från de mekaniska uttagen från tidigare) faktiskt tar inmatningspluggarna i något "meta" -utrymme (i avsaknad av ett bättre ord) som inte är helt fysiskt. Det är möjligt att pluggarna, i vinkeln från skärmdumpen ovan, faktiskt är vinklade något framåt och bakåt så att de glider en framför varandra när de har nått hela djupet. Det kommer snart att finnas ett Groundworks, kanske vi får produktionsteckningar från det.
  • Ja, så den första volymen av Groundworks 3.0 har släppts, men det ser ut som att det slutar innan systemet med dubbla inträden (ser ut som det slutar där Shinji går ner i kratern första gången, sans Eva). Så jag antar att vi väntar på nästa volym ...
  • Den andra volymen av Groundworks 3.0 är ute, @JonLin. Har du (eller EvaGeeks) tillgång till det?
  • Gick med på; medan pluggarna är i samma vinkel på den vertikala axeln, kommer rännorna troligen in i EVA-enheten i något olika vinklar (som inte kan ses från en 2D frontal POV) så att den främre delen av en kontakt faktiskt vilar ett avstånd framför den andra kontakten. Kom ihåg att båda pluggarna ansluts till "cockpit" inuti EVA, som används av både Shinji och Kaworu samtidigt.