Anonim

IOG UK - TRE Bröllop och tre begravningar

Vi vet att om en Devil Fruit-användare dör, dyker deras frukt upp igen (se I ett stycke, dyker en Devil Fruit upp igen efter att användaren dör?). Detta svarar dock inte på frågan om vad som händer när frukten förstörs utan att ätas. Jag vet inte om det ens är möjligt, men jag föreställer mig det med tillräcklig ansträngning.

Om en djävulens frukt förstörs, skulle frukten reinkarneras i en närliggande frukt (samma som när användaren dör), eller skulle den förstöras för gott?

1
  • Svaret kommer sannolikt att vara ungefär som, vad som förstör det kommer att få makten. Spandams svärd som "åt" Elefantfrukten kommer att tänka på. Oda är känd för sina "kreativa" förklaringar, så allt är möjligt.

Jag tror inte att du kan separera förstört och äts, äter en djävul frukt i en bit ganska mycket förstör den. Så förstörelse genom makt, fysisk kraft och eller att ätas kan betraktas som densamma.

Med detta sagt skulle jag tro att samma sak skulle hända i vilket fall som helst 'förstörd', Det kommer 'respawn' och ta formen av att det är närmast 'släkting'.

1
  • Jag förstår inte riktigt vad du säger, men jag tror att du faller in i en felaktighet att bekräfta den därmed följande. Det är sant att det att äta en djävulsk frukt förstör det, och det kommer att återkomma efter att användaren dör. Men det säger ingenting om vad som händer om en frukt förstörs på något annat sätt. När det gäller huruvida det svarar, letar jag efter solida kanoniska bevis för detta, inte bara spekulation, för det här var redan en möjlighet som jag erkände i min fråga.

Det enda sättet du kan få ett kanonsvar är från källan. Ändå, eftersom det inte finns något sätt att bara förstöra vad som helst, denna situation är helt ogiltig, eftersom den aldrig skulle hända och inte skulle ha någon anledning.

Eftersom kanon inte kommer att hända, här är en del spekulationer: Eftersom ingenting kan förstöras, vad som helst som återstår av frukten (och där kommer vara kvar) kommer att ätas av bakterien. När bakterierna dör kommer frukten att återfödas. Så jag antar att iKlsR var så rätt som du kunde hoppas på.

Denna fråga har redan besvarats här:

I ett stycke, dyker en djävulsk frukt upp igen efter att användaren dör?

Sammanfattningsvis, när förmågaanvändaren dör, återföds förmågan i en annan frukt.

1
  • Det är vad han säger. men hans fråga är: "Vad händer när det förstörs". Med andra ord vill han veta vad som händer om den förstörs till exempel genom att kastas i lavan eller att den kommer att stanna och sitta på botten av den under resten av tiden