Anonim

Whitebeard vs. Blackbeard (Whitebeard's death)

Hur visste personalen på Impel Down inte att Buggy hade en djävulsk frukt när de lade in honom?
Dunkar de inte fångar i kokande vatten?
På allvar hur fick Buggy av dessa människor? Är Impel Down-säkerheten så dålig?

Det finns många frågor där, och några ledde av vissa missuppfattningar.

Hur visste personalen på Impel Down inte att Buggy hade en djävulsk frukt när de lade in honom? På allvar hur fick Buggy av dessa människor? Är Impel Down-säkerheten så dålig?

Anledningen till att Buggy lyckades övervinna ID: s säkerhetssystem kvarstår okänd. Buggy upptäcks av Luffy i kapitel 526 och det sägs bara att han lyckades dölja sin makt utan ytterligare förklaringar. Jag vet inte för anime så om någon kunde kontrollera det skulle vara fantastiskt. Jag tror att scenen äger rum i avsnitt 420 ~.
Det är dock lätt att göra några antaganden:

Faktum är att Buggy har endast en 15 miljoner bärpremie på hans huvud, vilket är ganska lågt. Hans mycket låga bounty är också anledningen till att han skickades till den första nivån i Impel Down, för som han uppgav sig i kapitel 549, har varje fånge från nivå 2 som flydde med honom en högre bounty än honom.

Hans vansinniga lycka får inte heller glömmas bort eftersom han visar en otrolig förmåga att lura andra (t.ex. Impeller Down-paus ledde honom till att bli Shichibukai som ersätter Teach) utan att ens göra det medvetet (även om han ofta ser starkare ut än han egentligen är, inte svagare).