Anonim

Integritet. Det är iPhone. - Över delning

I en av episoderna i anime bryter den pansrade titan en vägg och jag försöker fortfarande ta reda på varför han gjorde det istället om det hjälpte människorna.

4
  • Titeln verkar fel. Menade du "människor som kan förvandlas till titaner?'
  • Um ... det här är majoriteten av historien. Är du säker på att du vill att detta ska besvaras här? Det är som att fråga vem som dödade offret online när du precis startade en mysteryroman.
  • Bara börja titta på andra säsongen, kommer det att förklaras så småningom. Eller läs mangan. MEN om du gillar spoilers så svarar jag dig
  • Ja, kan du bara förstöra det snälla?

Det är en riktigt stor fråga här, för att svara på det måste du avslöja många animehemligheter som skulle vara riktigt sorgliga, men om du verkligen vill ha sanningen kommer jag starkt att sammanfatta:

Förklaringar

Detta är en karta över den verkliga världen av Shingeki no Kyojin. Den lilla ön i det övre högra hörnet är paradis : landet där anime äger rum. Dess invånare är Eldians. Den enorma kontinenten är Marley, landets land Marleyan människor. Kort sagt bodde Marleyan och Eldians på samma ställe innan en äldste av kungligt blod, Ymir Fritz, gjorde ett avtal med Earth Devil för att få en makt. Den grundande Titans kraft.

Efter Y. Fritz

När hon dog delades hennes makt mellan hennes nio ättlingar som fick möjlighet att växla till kraftfulla titaner som kvinnan, den kolossala, den pansrade eller odjuret. På grund av den makten kände den stora nationen Marley sig hotad och förde krig mot Eldian. Eldians blev för kraftfullt fullständigt och förstörde Marleyan-nationen och fick fullständigt styre över det kontinentala fastlandet.

Efter kriget

Många århundraden efter Eldias uppstigning till makten ärvde den 145: e kungen i Fritz-familjen makten från den grundande Titan, den största av alla titaner. I stället för att upprätthålla ordningen i Eldia som hans förfäder hade gjort valde kungen istället att flytta huvudstaden i Eldia till den avlägsna ön Paradis. I kungens frånvaro stod de överlevande folken i Marley upp mot sina förtryckare och startade Stora Titankriget. Vid den här tiden lyckades Marley få sju av de nio titanerna i Eldias ägo, vilket drastiskt vänder kriget. Under en ospecificerad tid fick Marley gradvis kontroll över det kontinentala fastlandet som en gång styrdes av Eldia tills bara Paradis stod kvar som kung Fritz obestridda territorium.

paradis

Vid den här tiden, år 743, använde kung Fritz stamfadern Titan för att vägleda otaliga Colossus Titans i höjningen av tre koncentriska murar, Maria, Rose och Sheena, runt Eldias återstående territorium. För att tvinga fram fred mellan Eldia och Marley gav kung Fritz ultimatumet att varje ytterligare krigshandling mot Eldia skulle mötas med frigörandet av de otaliga titanerna gömda inom murarna. Med detta slutade Stora Titankriget.

Vad som verkligen hände den här dagen

Sedan kommer svaret på din fråga: Titan Shifters som står mot mänskligheten är faktiskt marleyanska soldater vars mål är att besegra eldarna eftersom kungen av Marley letar efter de resurser som Paradis fortfarande har under jorden. På grund av kung Fritz hot, agerar de lömska istället för att skicka en frontattack med sin avancerade teknik och otroliga kraft.