Anonim

WOMEX Award Acceptance Tal Mário Lúcio Sousa w undertexter

I Attack on Titan wikia nämner de ofta andra nationer förutom Eldia och Marley som förmodligen har mer avancerad teknik än de här två nationerna. Vilka andra kända nationer finns i Attack on Titan world förutom Eldia och Marley och varför är de mer avancerade än Marley när endast Eldia ska isoleras från världen?

1
  • Jag minns inte hur många nationer det finns och hur de heter men jag kommer ihåg att den främsta orsaken till att deras teknik är mer avancerad än Marleys är att Marley förlitade sig mycket mycket på deras besittning av titanerna i motsats till de andra nationerna som inte har en enda tillgänglig för dem. De kämpade mot titanerna som krävde att deras teknik skulle avancera i högre takt.

Bortsett från Marley och Eldia, de "Mellanösternallierade länderna" ( ), ett visst "östra land" ( ), och en del av världen som kallas "Orienten" ( ) nämns. Mikasa är en orientalisk. Östlandet och länderna i Mellanöstern är förmodligen en del av Orienten, men dessa är inte tydliga. Om de är mer tekniskt avancerade än Marley och Eldia, vet jag inte.

UPPDATERING:

Namnet på ett östligt land, "Hizuru" nämns i kapitel 98. Mikasa är en ättling till en en gång så kraftfull klan i Hizuru.
När det gäller den tekniska nivån i Hizuru är det inte klart om det är högre än Eldia eller Marley. Vi vet bara från Kapitel 107 att Paradi är cirka 100 år efter resten av världen, och att Hizuru kommer att hjälpa Paradi att komma ikapp.

I säsong 4 avsnitt 4 av anime, nära slutet av avsnittet, nämner de att en kvinna kommer från en nation i väst, en nation som heter Hizuru.

Det finns denna Attack On Titan Universe-karta som jag hittade någonstans på nätet,

2
  • 1 Välkommen till Anime.SE! "Någonstans på nätet" verkar inte vara en särskilt pålitlig källa. Finns det något som tyder på att den här kartan är korrekt, speciellt eftersom den inte nämner Eldia?
  • 1 För vad det är värt ser det också ut som den verkliga världskartan men inverterad.