Anonim

Gå i studion med kompositören Tony Anderson

Jag lyssnade på Döda la Kill soundtrack vilket är fantastiskt men jag kliar mig över just den här artisten som bidrar med sång, Benjamin Anderson. Jag försökte googla / wiki och jag hittade den här Wikipedia-artikeln - Men jag tror inte att det är samma person ...? Det verkar inte nämnas något Döda la Kill på hans webbplats.

Jag skulle gärna vilja ta reda på vem det är, bara för att vara säker. Jag tyckte att sången var fantastisk och skulle vilja se om den här personen hade något tidigare arbete?

8
  • Tror att han bara hade en liten roll i kill la kill, bara suga min blodsång. Och allt han gjorde var några vokaltextdelar däremellan.
  • @Dimitrimx Men han gjorde också sången för "Jag vill veta" och krediterades för det. Det är väldigt trevligt.
  • Det är samma kille. Wikipedia fylls i av samhället. Och ingen communitymedlem har redigerat sin profil sedan: 16:33, 13 november 2013 JustAGal. Så i slutändan svarade du ganska mycket på din egen fråga. Med din egen fråga.
  • @Dimitrimx Hur vet du att Benjamin Anderson i Wikipedia-artikeln är samma som sjöng för KLK?
  • @Dimitrimx Visst, det fungerar. Om du har lyssnat på några av verken av Benjamin Anderson på Wikipedia och bestämt att de låter tillräckligt lika Benjamin Anderson på KLK-soundtracket för att hävda att de är samma person, skulle det ge ett bra svar.

+50

Wikipedia-artikeln du länkade till är INTE samma Benjamin Anderson som arbetade med Kill la Kill-soundtracket. De föddes i olika länder, under olika år, och har absolut inget annat gemensamt.

Den korrekta Benjamin Anderson föddes i London, Storbritannien och bor för närvarande i Japan.

  • Facebook profil: https://www.facebook.com/benjamin.anderson.121

  • Fandalism profil: http://fandalism.com/benefactor

  • ReverbNation-profil: http://www.reverbnation.com/musician/benjaminanderson

Som det nämns på hans profil är han sångare och låtskrivare för CODE.

  • CODE-blogg: http://www.reverbnation.com/page_object/page_object_blogs/artist_2894523

11 december 2013:

Nyligen har Easy T (Jun Tatami) och jag (Benjamin Anderson under monikern 'mpi' skrivit texter och tillhandahållit sång för spår på Kill La Kill original soundtrack-CD som släpptes på juldagen i år! Spåren är 'Suck your blood' "och" Jag vill veta ". Kolla in dem när de släpps! (Benjamin Anderson) Easy T (Jun Tatatmi) CD ditt blod Jag vill veta mpi

Tänk på att de inte bidrog med någon musik, bara texter och sång.

Du frågade också om andra sångarbeten han har gjort, så här är sidor för hans huvudband, CODE:

  • KOD Hemsida: http://code2010est.jimdo.com

  • KOD @ReverbNation: http://www.reverbnation.com/odeinc

Och här är hans personliga sidor på andra webbplatser som använder olika alias:

  • Youtube: https://www.youtube.com/user/barracudacocacola/videos

  • ReverbNation: http://www.reverbnation.com/steviebarracuda

  • SoundCloud: https://soundcloud.com/dj-phoney

Han gjorde också tangentbord för en grupp som heter "Split Works" 2006:

http://www.discogs.com/Split-Works-Wide-Open/release/4735590

Dessutom hittar du alla kommentarer han har gjort på YouTube-videor här:

https://plus.google.com/104914344750776651199/posts

I Döda la Kill, han var sångaren för "I want to know", och han tillhandahöll sång för "Suck your blood" tillsammans med Jun Tatami. Kommentarerna som visas i ovanstående länk gör det tydligt vilka sånger som är hans: avsnittet "Suck your blood" som spelades under avsnitt 10 (med start 21:37) sjöngs helt av Jun Tatami.


På en sidoanteckning bör jag påpeka att "Jun Tatami" (bassisten och backup-sångaren för CODE) inte är namnet som anges på krediterna som den andra sångaren för "Suck your blood". Istället listades den ökända anonyma sångaren "mpi".

Med tanke på detta och jämförelse av Jun Tatamis röst med MPI: s är det tydligt att de är samma person.

Det här är sångaren för "Call your name" och "The Reluctant Heroes" från Attack på Titan, och "vänner" och "Hill Of Sorrow" från Skyldig krona.


Jag hoppas att det är tillräckligt med information för att du ska kunna njuta av sången till Benjamin Anderson. Särskilt hans YouTube-kanal verkar ha en hel del musik på den.