Anonim

Star Wars Battlefront Gameplay Launch Trailer

Någon snälla förklara varför Mashima fortsatte Fairy Tail under en annan titel. Varför är detta under ett annat namn när 100 år Quest kan också ingå i den första Fairy Tail som en annan båge?

6
  • @AkiTanaka ugh jag kan lista ut det men han kunde bara fortsätta?
  • Jag röstar för att stänga den här frågan som off-topic eftersom det här är en mycket grundläggande fråga som kan besvaras med en kortfattad internetsökning.
  • @ Jag sökte naturligtvis men det är inte svaret som jag vill
  • @ z Hej.Jag kanske har fel men jag tror att OP inte frågade vad Fairy Tail 100 Years Quest är utan varför Hiro Mashima fortsatte Fairy Tail under en ny titel när han bara kunde fortsätta huvudserien och inkludera den under en annan båge.
  • Detta sammanhang bör återspeglas i huvuddelen av din fråga, om svaret inte är det du letar efter.

Ur historiens synvinkel handlade hela Fairy Tail-berättelsen om drakemordarna, den magiska draken Acnologia och den svarta trollkarlen Zeref. Det har redan slutförts i huvudberättelsen. Zeref besegrades av Natsu, liksom Acnologia.

Den 100-åriga strävan har ganska mycket en helt annan historia som inte har något att göra med Zeref och Acnologia. Således skulle det vara besvärligt att lägga till det i huvudberättelsen som en ny båge eftersom överbryggningen mellan den nya bågen och den tidigare bågen kommer att vara mycket smal.

1
  • Tekniskt sett besegrade Zeref Mavis och deras kärlek till varandra. Ankhselams förbannelse neutraliserades och dödade dem båda.

Troligtvis för att han ville börja en ny manga men planerade att återvända till Fairy Tail efter. Detta förändrades troligen på grund av det faktum att han hittade någon att fortsätta det för honom samtidigt som han arbetade på Edens Zero (den nya mangan).

Trots titeln kan serien fortsätta utöver just denna strävan som i den nya mangan, nya kontinenter, karaktärer etc. introduceras och titeln kan helt enkelt ha varit den titel han hade i åtanke eller helt enkelt gillade för uppföljaren.

Det beror på att 100 Year Quest inte bara är en båge. Det är flera bågar som alla är en del av uppdraget som den nya serien är uppkallad efter. Till exempel finns det Water God Dragon Arc, och nu Wood God Dragon Arc. Det här uppdraget är uppdelat i flera bågar eftersom det finns flera mål och fiender som de måste slåss, som White Mage och Dragon Eaters. Den första bågen innebar att bekämpa Dragon Eaters, och den andra handlar om att bekämpa minions av White Mage (även om White Mage också var inblandad i den första bågen trots att han inte var närvarande.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.