Anonim

Slipknot - All Out Life [OFFICIELL VIDEO]

Vi vet att Zeno är en odödlig. Oavsett hur gammal han blir eller hur illa han skadas, kommer han inte att dö. Men det är bara sant på grund av den oförstörbara kropp som en av drakarna gav honom.

Vi vet också att drakarnas krafter kan föras vidare. När Kija, Shin-Ah och Jae-Ha föddes försvagades deras föregångare och förlorade så småningom sina krafter tillsammans med sina liv. När den första Hakuryuu, Seryuu och Rokuryuu lämnade Hiryu Castle, lämnade de med sina stammar och bara i dessa stammar skulle nästa drakar födas.

Förde drakarna sina gener tillsammans med sina krafter? Om Zeno vidarebefordrar sina gener, skulle hans förmåga också föras vidare så att han äntligen kunde dö?

Först och främst vill jag nämna att vidarebefordran av drakens krafter inte är så enkelt i första hand. Jag kan ha fel men att döma av de olika berättelserna om drakar är det ganska uppenbart att förmedlingen av draken inte ska vara genetisk. En genetisk överföring av makt skulle innebära att en drake skulle behöva gifta sig med någon och föda ett barn, vilket inte verkar vara fallet i någon av drakernas berättelser.

Ta till exempel Shin Ah. Hans bakre berättelse avslöjade att han levde och utbildades av en tidigare Seiryuu som inte var hans far. Ingen av drakarnas berättelser ger någon form av tips som kan tyda på att drakens krafter bara visas i hans egen släktlinje. Så det bevisar att makterna inte överförs genetiskt. Det är mer som "magiskt".

Det visas att när en drake blir gammal överförs krafterna långsamt magiskt till en yngre person som sedan fortsätter den tidigare drakens vilja. Det kan dock finnas andra skäl för en drake att förlora sin makt som inte är så tydliga ännu.

När det gäller Zeno, från den information som Manga har avslöjat hittills, är Zeno odödlig och det är inte möjligt för honom att överföra sina krafter. I själva verket är det inte upp till en drake alls att överföra sin egen makt. Det är helt enkelt inte en fråga under hans egen kontroll. Ingen av drakarna kan helt enkelt själva besluta att överföra sin makt till någon och det är definitivt inte genetiskt.

Så jag skulle säga att Zeno inte kan överföra sin makt till någon annan. Och eftersom han är odödlig och inte blir gammal behöver hans krafter inte överföras till någon annan. Hans kropp är helt enkelt alltid tillräckligt bra för att utöva drakens kraft.

Det kan finnas en annan större anledning bakom Zenos odödlighet än att bara vara kung Hiryuus sköld. Jag tror att det är Zenos ansvar att förena de fyra drakarna. De kan svänga från sin tro eller sitt sanna ansvar. Men det kan bara vara så att Zeno var den som var avsedd att alltid sammanföra de fyra drakarna. Han är den enda draken som faktiskt hade träffat kung Hiryuu. Det kan vara hans ansvar att förbise den nya kungen Hiryuu och vägleda honom och de andra tre drakarna.

4
  • Dragkrafter förmedlas genom genetisk familj. Drakestammarna är alla en stor familj som härstammar från gamla drakar.
  • @Mindwin Jag tror inte det. Shin Ahs föregångare var inte hans far om jag minns rätt.
  • men de var från samma stam = storfamilj.
  • Ja så mycket är sant. De är alla kända för att vara från samma stammar. Så ja, var överens om att genetik har någon form av roll.

Zeno kan faktiskt kunna dö utan att behöva ge upp sina krafter. När han är långt borta från Hiryuu-slottet läker hans sår långsamt, så om han lämnar den kontinenten och skär av huvudet och får ut sitt hjärta ur bröstet och sticker det (ledsen om det låter för våldsamt), det kan eller kan inte döda honom.