Anonim

[SFM FNAF] Foxy och Mangle! (Fem nätter på Freddys)

I början av Dragon Ball (inte DBZ) visades Goku ganska ofta antingen delvis eller helt naken. Vissa kan argumentera för att detta var nödvändigt för att visa upp sin svans i början av serien. Enligt Toriyama började dock Dragon Ball som en gag-rulle och var sedan en show för barn. Om så är fallet, varför tillät de Goku att vara livligt naken utan censur? Tolkades detta annorlunda i Japan, för jag tycker att detta skulle ha varit konstigt för amerikanska tittare vid den tiden.

4
  • Första gången DB-sändningar var på 90-talet där pedofiliproblemet inte var så häftigt som nu. På grund av det kanske de vid den tiden inte tänkte att nakenheten måste censureras.
  • Japan är en annan kultur än USA och Europa, nakenhet ansågs inte vara så sexuell som den var någon annanstans vid den tiden.
  • FCC och andra nätverksstandarder var fortfarande i sin linda då. Kom ihåg att DB kom ut i slutet av 80-talet så att filtrera och redigera innehåll från import inte var lika etablerat då. DB var trots allt en av de första anime som de flesta amerikaner sett.
  • för att han var ett litet barn, en pojke, så de tyckte inte att det var konstigt

Först, i Japan, var det ett problem. Annan kultur. Kolla in alla olika anime och mangor som drar av liknande eller ännu värre drag.

En gång gick det till västvärlden där det är ett problem ... Nätverk insåg inte (säljs som barn visar -> brydde sig inte om att kolla band).

Här bak var det en fråga där värden på en barnprogram på nationell tv presenterade den senaste showen !, ranma 1/2: s första avsnitt. Det visade sig att det var den ocensurerade versionen, efter att avsnittet var över och kameran återvände till värden, var hon uppenbarligen ganska upprörd och generad. Jag själv och mina bröder såg tillsammans med våra föräldrar, vi var också ganska generade (och troligtvis alla som tittade på showen). Det var först då mer uppmärksamhet ägde rum åt dessa shower :)