Anonim

Akinator | GÄTTA MITT NAMN

Det berättas i berättelsen att om en titanväxlare dör utan att överföra sin makt, kommer denna makt att gå till en äldre person som just föddes. Om Eren Jaeger dör utan att överföra sina titanbefogenheter, kommer attacktitan och grundande titan att gå till olika personer?

Observera att hans inte är en kopia av vad som händer med en titanväxlare om de dör utan att ätas eftersom det inte handlar om vad som händer när en titanväxlare dör. Men vad händer om en titanväxlare med två krafter dör, vilket inte besvaras i svaret.

3
  • Lägg märke till Erens användning av ord (singular, inte plural) i det citerade kapitlet i länken ovan och det uttryckliga omnämnandet av en av titans kraft som ärvs av en bebis, vilket jag tror svarar fullständigt på denna fråga.
  • Jag tror inte att den här frågan alls är en duplikat. Frågan länkad frågar vad som händer med en vanlig Titan-växlare är att han dör utan att ätas. Den här frågan frågar vad som händer med en Titan-växlare som har två titankrafter inuti sig och hur dessa två krafter kommer att överföras. Kommer de att gå till samma födda person? Kommer de att gå till 2 personer?
  • ATM, mangan har inte tagit upp problemet. Min personliga gissning är att ett barn ärver alla. Men det kan ifrågasättas varifrån kunskapen med död och överföring kommer ifrån.

Jag tror Ja Enligt mangan nämns det att om värden för titankroppen dör .. deras kraft går till det nyfödda barnet. Och eftersom eren nu har förvärvat mer än en titans krafter, så om Eren dör, då var och en av sina krafter kommer att separera nyfödda barn. Här är en fandomteori om du vill läsa ... som kan svara på mycket av dina frågorfandomteori

Varning: det kan finnas några spoilers i länken, läs bara om du har läst till nuvarande mangakapitel