Anonim

Förklara Naruto alla chakra-lägen (IN HINDI)

Ja, jag vet att det finns många frågor om detta ämne men inte riktigt nog. Kan någon berätta för mig Vad hände med Narutos Sage Mode Sage Mode? Har han fortfarande Six Paths Sage Mode? Någonstans kommer jag inte ihåg var jag läste att de förseglade det. Är det sant?

Han har sage-läge efteråt, eftersom han använder det i den sista striden i Boruto: The Movie. Här är vad Narutopedia har att säga om det:

Det enda konsekventa kännetecknet för Six Paths Sage Mode är Narutos ögon: hans ögon är gula, hans pupiller är ett kors av vertikala rävslitsar med horisontella padda-lameller, och det finns ingen pigmentering runt hans ögon som annars skulle innebära standard Sage Mode.

Förvirringen uppstår från olika typer och inkonsekvenser. Det finns olika sätt att visa på sex vägar: icke-kappa, kappa och Ashura kurama-läge.

Och hur han ser ut i Shippuden och Boruto-filmen är annorlunda. Till exempel i Boruto verkar han inte ha bollar som söker sanning.

Jag tror inte att Naruto fortfarande har ett Six Paths Sage Mode längre, jag kommer att erbjuda ett argument för detsamma.

Naruto kan fortfarande ha kvarvarande chakra- och krafttekniker kvar från när han var i Six Paths Sage Mode från när han var i striden med Madara.

Jag tror inte att Narutos ögon verkligen är ett kännetecken för Six Paths Sage Mode eftersom han var så två gånger tidigare i mangan, en gång när han var i sin kamp med Pain och en annan gång när han var i sin kamp med Obito och de tänkte endast naturchakra arbetade på honom.

Mitt största argument för varför han inte har det fortfarande är frånvaron av "Sanningssökande boll", oavsett vem det var, Obito, Madara, Naruto och Six Paths Sage själv hade alla dessa klot när de var i läget . Och för att vara i Six Paths Sage Mode skulle man behöva ha chakra från alla tailed-beasts, vad Naruto hade i kampen med Madara fick honom av Jinchuriki och det var inte hela deras chakra bara en del av det , så det gjorde det möjligt för honom att gå in i Six Paths Sage Mode för kampen mot Madara och Kaguya.

Jag håller med om att Naruto fortfarande äger det. Dessa speciella ögon dyker upp först efter att naruto fick salvkraften av RS. De sanningssökande bollarna är en kombination av alla chakranaturer, att endast personer med de sex vägarna kan skapa det är sant, men de har inte det också. Varför naruto väljer att inte filma i boruto är inte klart men säker på att han fortfarande kan.

Naruto har inte sanningssökande klot. Så det finns ingen chans att han kan få salvia om sex banor. Naruto kunde inte heller använda de sex banorna sage mode mot Toneri när han kämpade på Moon.

Naruto har fortfarande tillgång till läget. Precis som han kunde skicka chakra till Shinobi-alliansen regelbundet, kan han fortfarande få tillgång till deras chakra. Jag tror inte att han behöver det just nu. Det är som att ta fram en hammare för att döda en myra.

Fel. Han har det fortfarande på grund av ögonen.

Det sägs också att när en användare använder sanningssökande klot, kan de inte skapa mer, vilket innebär att han fortfarande skulle ha visman om sex vägar bara utan sanningssökaren. Samma sak som hände med Madara.