Anonim

ム ン 大 統領 の 軍事 費 増 し 増 し 政策 金 加速 の 未来 以外 に ど ん な 道 が あ る?

Stora spoilers nedan. Du har blivit varnad.

Så tydligen i det senaste kapitlet, Kapitel 119,

Erens huvud blev precis blåst av med en prickskyttegevär av Gabi.

Med tanke på allt som presenterades om Titan-växlar i mangan, skulle det vara möjligt för honom att överleva trots detta? Jag har ett svar nedan men jag skulle också vilja veta vad andra tycker eller om jag på något sätt saknade något från mangan.

Under hela mangan, det har förekommit fall där Titan-växlarna kunde överleva dödliga sår.

Reiner, till exempel i Kapitel 78, överlevde även om hälften av hans huvud blåste av genom att överföra sitt medvetande till nervsystemet i hans titans kropp.

Zeke, in Kapitel 113, överlevde en direkt explosion från ett åskspjot, om än han blev allvarligt sårad.

Med detta finns det en chans att

Eren kan fortfarande överleva.

Jag tror att det är säkert att säga att det är mycket osannolikt att han använde något som liknade Reiner. Varför?

Så vitt jag vet visades det aldrig att han har en liknande förmåga som Reiner som kan överföra sitt medvetande till sin titan. Vid den tiden,

han fokuserade på att springa mot Zeke så jag tvivlar på att han hade tid att överföra sitt medvetande någonstans (till exempel till hans nervsystem), om det ens är möjligt.

Det finns fortfarande regenerering att räkna med, även om det inte fanns något prejudikat eller inget känt konto i mangan där en titanförskjutare överlevde efter att hela hans huvud hade separerats eller blåst bort från hans kropp, förutom vad som hände med Reiner. Vi vet också att i Kapitel 103, regenerering sparkar in så länge användaren har viljan att leva.

Med detta tror jag att titanväxlare kan överleva även dödliga sår som halshuggning på grund av deras medfödda förmåga till regenerering, så länge de har viljan att leva. Även om det inte går att ignorera möjligheten att detta är dödligt för dem, eftersom det inte finns något prejudikat i mangan ännu.