Anonim

#KatyPerry #KatyPerryET Edit Anime Redigera 」ادت انمي 🔥

Medan jag tittade på några Naruto-slagsmål på Youtube ur sitt sammanhang (såg inte tidigare avsnitt eller filmer) märkte jag att Naruto nu har förmågan att (hur det ser ut) ta eld och ge sitt 9 svansrävchakra till andra bara genom att röra vid dem . Normalt när han använder sitt nio tailed rävchakra blir han rött och så, men den här gången såg han mindre ut som en räv, hade en mantel och var ljus orange istället för röd. Jag kunde ha svurit att jag också såg en annan flammande ninja, men det kan ha varit hans klon. Hur som helst, jag skulle vilja veta när, hur, varför och vad detta är och hur han upptäckte den makten. Tack!

Detta skulle vara Nine Tailed Fox Cloak som Naruto lärde sig att kontrollera strax före / under det fjärde (tror jag) stora Shinobi-kriget.

0

Det är faktiskt inte Kuramas chakra. Visst Naruto kan bara gå in i det läget för att han är en Jinchuuriki, men han gör det genom att absorbera Kuramas chakra och sedan överföra det till sin egen chakrasignatur. Vad vi ser är Narutos chakra blandat med Kuramas.

Narutos chakra beskrivs som ljus och orange. Kuramas chakra är varken ljust eller orange; det är mörkrött.

Dessutom hade Narutos förfader samma kappa trots att han inte var en Jinchuuriki