Anonim

CONFUCIUS-CITATER Full av visdom - del två

100 överskott skickades för att få drakmordarna. Happy, Carla, Sting och Rogue är alla överskridanden som övergav sina uppdrag.

Vad sägs om de andra 96 ​​överskridande som är namnlösa, osedda och ute av bilden? Betyder det att det finns mer än 96 drakmordare på jorden?

4
  • Eftersom det inte finns någon information angående de nämnda 100 överskridande äggen som skickas från Extalia, skulle något svar vara bäst spekulativt. Enda informationen vi har om dem är att överskottet från Edolas nu letar efter dem. Jag tvivlar på om vi får någon information om dem heller. De var bara avsedda att ge plot-anordningen för Happy och Charlas historia
  • @Arcane Jag skulle göra detta till svaret men idk vilken knapp för att klicka på mobilversionen för att göra det. När jag får reda på gör jag det! Tack för att du är någon som berättar att det inte finns någon information just nu!
  • Det här är en kommentar. Jag lägger upp det som ett svar, men det hjälper inte riktigt.
  • Föreställ dig om Acnologia har en Exceed-partner ...

Det finns INGEN information angående de nämnda 100 Överskrid äggen skickade från Extalia, vilket svar som helst skulle vara spekulativt.

Enda informationen vi har om dem är att överskottet från Edolas nu letar efter dem. Jag tvivlar på om vi får någon information om dem heller. De var bara avsedda att ge plot-anordningen för Happy och Charlas historia.

Jag hittade svaret när jag närmade mig slutet av den bågen i säsong 3, avsnitt 95 "Lisanna." Detta är efter att allt hände i Edolas och hela kriget vann. Det överskridande skickades tillbaka till Earth Land och befann sig hemlösa, de fick veta sanningen om deras ägg som togs från dem och skickades ner till Earth Land för att "döda drakemordarna." Att få höra att det bara var en bråk och var en täckmantel för det verkliga faktumet att äggen skickades till Earth Land för att fortsätta loppet Exceed eftersom drottningen hade förutsett framtiden och såg Extalia falla till Edolas. Detta fick dem att tänka på att skicka ägg till Earth Land för att rädda loppet och vara säker på att fortsätta med sitt arv.

1
  • Sucky sak med detta är att detta betyder att Acnologia inte har en överstiga och att det inte finns ytterligare 90 eller så drakemordare Natsu kunde pumla.

Dragon Slayer-magi var en sällsynt typ av magi. Jag tvivlar på att det skulle finnas fler drakemord än de som redan introducerats. Det bör också noteras att endast drakemord som lärs ut av drakar har överskridande partner.

Natsu Dragneel undervisades av Igneel. Partner lycklig. Gajeel Redfox undervisades av Metallicana. Partner Pantherlily. Wendy Marvell undervisades av Grandine. Partner Carla. Sting undervisades av Weisslogia. Partner Lector. Rogue undervisades av Skiadrum. Partner Frosch.

Andra drakemord som blev en på grund av att lacrima var inbäddade i dem har inte överskridande partner.

Laxus Dreyar, thunder dragon slayer. Cobra, gift drakemordare. God Serena, drakmordare med flera element.

En annan sak som de har gemensamt är att alla drakmordare med Exceed patners alla skickades in i nuet från det förflutna med Eclipse-porten.

Således, om vi följer detta mönster, är det andra Exceed (av de som skickas till jorden) alla partnerlösa eftersom i nuvarande drakar redan har utrotats, med undantag för Acnologia. Bara 5 drakemord skickades från det förflutna och alla dessa 5 har redan sina partners.

Acnologia var ursprungligen en människa som undervisades av en drake. I denna bemärkelse är han densamma som den andra 5. Han ses dock aldrig med en Exceed-partner. Det är säkert att anta att han inte har en.

När det gäller huruvida det finns fler drakemord än vad som för närvarande visas kan vi inte säga säkert eftersom historien fortfarande pågår.