Anonim

TTGL Parallel Works spår nr 6 till helvetet med denna Gattai!

Jag läste någonstans att Kazuki Nakashima skriver manga, men det tror jag inte riktigt.

Jag menar, som visas i slutkrediterna för Sword Art Online, gjorde mannen färginställningen (läs den och gråter, men det är vad den säger).

Jag vet också att han spelar stora roller i skapandet av de två animerna Tengen Toppa Gurren Lagann och Kill la Kill.

Med det sagt såg jag killen som mer en person av anime än en mangaförfattare.

Men, mina tankar åt sidan, gör Kazuki Nakashima verkligen skriv manga, eller är det inte sant?

Och om det är sant, vänligen nämn några av hans verk. Jag vet att jag bara kunde "Google det", men jag vill hellre att du bara svarar på min fråga, snarare än att ifrågasätta den.

4
  • "Jag vet att Kazuki Nakashima gjorde färginställningen för Sword Art Online" - eller hur? Mannen är författare, inte konstnär ...
  • Denna fråga verkar absurt enkel. Att känna till andra verk som utförts av en person, allt du behöver göra är att Google.
  • @senshin, det är vad slutkrediterna för SAO säger.
  • Och @Ero S nnin, kanske så, men jag är inte den första personen som ställer en fråga som Google kan svara på. Så, kanske du kan hjälpa istället för att ge en smart kommentar, m'kay?

Han är en japansk dramatiker, författare och manusförfattare. Hans arbete på anime mestadels som författare. Men enligt denna intervju skrev han en manga tidigare.

Du menar den typ av actionhistorier med ljusa, utåtriktade, stiliga och coola hjältar som i ungdomsmangorna snarare än berättelser fulla av mörkare känslor som nag och patos? Skrev du manga själv?

Jag gjorde. På universitetet var jag i mangaklubben, och när jag fick jobb på mangapubliceringsbolaget Futaba-sha (utgivare av Manga Action, publicerar också många litterära böcker) efter universitetet tog jag mina ursprungliga mangor till anställningsintervjun tillsammans med min persona vitae med avsikt att anställas antingen som mangakonstnär eller redaktör.