Anonim

Jag undrar bara varför den första och den andra har vita ögon och deras ansikten är rena utan sprickor?

5
  • I den ursprungliga Naruto använde han (Orochimatu) två döda kroppar som han sedan modifierade med en speciell rullning (visade i striden mellan hokages) för att återuppliva dem (de 2 Hokage) och det var därför de såg ut så (rena, vita ögonbollar och utan sprickor.) I Shipuuden använde han inte döda kroppar och de är bara konstgjorda celler. Det är bara ett antagande utan någon stödjande forskning som gjorts före skrivandet, bara en bekräftelse gjord med den kunskap som fått från att titta på anime. Således kan jag inte formulera detta som ett svar, bara som en kommentar i hopp om att någon kommer att ge ett konkret svar.
  • men Kabuto gjorde också samma teknik med kroppar om jag inte tar fel men den har svarta ögon och sprickade ansikten.
  • Nåväl som sagt har jag inte rätt kunskapsdelar att svara för jag har inte sett hela anime bara några stora delar så jag är ganska felaktig så jag vet inte riktigt. Ledsen 'om det
  • Jag tror att det är en av författarens brister. Jag var som uttråkad och såg några av de stora scenerna i naruto kampen mellan orochimaru och den tredje och en sak jag märker också att den tredje kistan som han kallade från tekniken edo tensei stoppades av den tredje så jag tänker vem i den 3: e Kista? då finns det en kanji på kistan som säger 4: e men det kan inte vara Yondaime, jag tror att hans själ var förseglad inuti klipparen. hmmm hehe bra tack ändå för ditt svar! :)
  • Varsågod! Men jag hoppas verkligen att någon kommer att ge ett dokumenterat svar på din fråga eftersom jag bara uttryckte min åsikt (jag är inte riktigt dokumenterad i Naruto-universum) så det räknas inte som ett svar. Glad att hjälpa dig även om det bara är lite .

När Orochimaru använde den där jutsu mot 3rd Hokage, har han inte behärskat det ännu, varför både 1st Hokare och 2nd Hokage var så svaga. Med svag menar jag att de inte återupplivades med all sin kraft som de kunde använda.

Senare behärskade Kabuto jutsu, vilket gjorde det möjligt för honom att kalla de döda med all sin makt tillgänglig för dem att använda. Det verkar som att detta också gör att deras utseende ändras ganska mycket som du noterade, eftersom de har olika ögonfärg och sprickor.