Anonim

Servant of Evil (Classical) - Gakupo * Fukase Mix

Eftersom Kakashi har det vänstra ögat av Obito, och Obito har det högra ögat intakt, efter att ha vaknat Mangeky Sharingan, båda får förmågan att Kamui i deras ögon.

Använder sig av Kamui, båda kan teleportera saker till den andra dimensionen, även om Obito gör det mycket lättare än Kakashi, initialt. Min fråga är, eftersom de är samma ögonpar, som en gång tillhörde en enda person, delar de samma dimension?

Säg, Obito fångar någon och håller dem i den andra dimensionen, kan Kakashi få tillbaka dem, eftersom de kan dela samma andra dimension?

Kamuis alternativa dimension är en och samma för både Kakashi och Obito. Detta har sett ett antal gånger under deras kamp i fjärde Ninja-kriget.

  • Kakashi teleporterade Gedo Mazos nacke med Kamui, bara för att Obito omedelbart skulle få tillbaka den med hjälp hans Kamui
  • Kakashi fick en aning om Tobis identitet eftersom en kunai som han teleporterade lämnade en repa på Tobis mask som hade teleporterat sig själv samtidigt för att undvika Narutos Rasengan.
  • Kakashi teleporterar sedan Narutos Rasengan så att den kan slå Tobi i den alternativa dimensionen där han bara teleporterade sin arm.

Den första ledtråden till detta faktum gavs dock mycket tidigare när Tobi kom för att prata med Naruto. Kakashi försökte använda Kamui på honom, bara för att Tobi skulle kommentera, "Bry dig inte om den Kakashi. Det kommer inte att fungera på mig."

2
  • 1 Jag är säker på att det finns några fler exempel från den striden, men det är för tröttande att leta efter och lista dem alla. Ovanstående lista bör ge dig en god uppfattning om varför de är anslutna.
  • 1 IKR, till och med mitt svar tog mig nästan en timme att hitta avsnittet. :)

Ja, de är något kopplade. Som du kan se på dessa sidor i Naruto Manga avsnitt 597:

Då insåg de att han är Uchiha Obito när de bevisar att deras ögon (från Kakashi och Den maskerade mannen den tiden) är verkligen anslutna.

2
  • Egentligen är svaret fortfarande ja. Mitt svar är bara ett bevis. Vad vill du verkligen ha annat än det?
  • Detta svar förtjänar verkligen ingen nedröstning. Visst, han använde "ögon" istället för "dimensioner", men det är helt klart vad han vill säga. Dessutom är "ögon är anslutna" meningsfullt om det betyder "deras alternativa dimension är kopplad".