Anonim

Ninja

På Afro Samurai, vem är Ninja Ninja?

Människor i serien hänvisar ibland till honom som "Afros fantasivän", men jag minns tider där andra än Afro kunde se honom! (Via en scoped gevär eller kikare).

Det finns också tillfällen då han kan interagera med fysiska föremål i den verkliga världen.

Så vem är han? Är han verkligen imaginär? Vad är förklaringen till hans till synes "riktiga" beteende?

2
  • Han kan också vara en ande som guidar och försöker hjälpa Afro
  • Samuel Jackson uttrycker båda karaktärerna, det är ganska mycket en ledtråd det är hans alter-ego.

Ninja Ninja är resultatet av samvetet och undermedvetet från AFRO.
När andra såg honom tillsammans med AFRO betyder det inte nödvändigtvis att de faktiskt såg honom och det var inte bara AFRO (och du) har sett det.
Och det finns naturligtvis rättvisa, när han nämnde sin imaginära vän träffades de i kapitel 5.
Min bästa gissning är att han bara hade övernaturliga krafter ... (låt oss inte glömma det).
Bevis på detta kan ses i kapitel 5, medan det skärs inte blöder till döds som en normal människa, men han försvann, och samtidigt den sista svagheten i hans barmhärtighet mot sin gamla vän / någon annan

"Okej hund, du på egen hand härifrån"

det är naturligtvis min åsikt, men jag tror att det är säkert säkert.

För det första : Ninja Ninja är den fantasivän av Afro. Wiki citerade:

Ninja Ninja ( , Ninja Ninja) kommer sannolikt att vara ett uttryck för Afros fantasi för att klara allvarliga psykiatriska trauma från outhärdliga sevärdheter och handlingar av döden. Eftersom Afro är en känslolös mördare, kan hans sinne mycket väl ha skapat Ninja Ninja för att hålla sina andra känslor exklusive ilska och hat; Han hänger ofta med Afro som sin självutnämnda "Road Dog". En annan möjlig förståelse av Ninja-Ninja som också skulle vara relevant för hans vanliga buddhistinspirerade andliga metoder är att Ninja Ninja representerar Afros "Mind", som försöker påverka Afro genom att uttrycka tvivel och rädsla. Att kontrastera Ninja Ninja mot Afros handlingar i detta sammanhang ger Afro en annan uppsättning egenskaper. Som att säga, han har rädsla, tvivel och oro, men fortsätter trots detta.

En kanonisk referens som du själv kan verifiera finns i Avsnitt 5, just vid 14m 05s, Citerade rättvisa:

Jag skrattade nästan när du dödade din fantasivän!

Med hänvisning till handling där Afro dödade Ninja Ninja men inget blod stänkte.


Lägg nu till wiki, lägg märke till motsättningarna i de två tecknen:

  • Afro : Lugn, sammansatt, risktagare, lever livet på kanten
  • Ninja Ninja : Rädd för alla strider, höga ångestnivåer, otillförlitliga, slackiga, alltid efter dem

Att märka dessa två karaktärsskillnader är det säkert att säga att Ninja Ninja är alter ego av Afros verkliga jag. Han är en del av Afro som han själv vägrar att erkänna som en del av sig själv och behandlar det som någon annan. Varför? På grund av Bushido eller Samurai Code. Han kan inte tillåta sig själv (en samurai) att vara otillförlitlig, slapp, pervy eller ha en lös attityd. Därför frestas han och varnas och hånas av Ninja Ninja gång på gång, här och där.


En annan anledning som jag tänkte på, och som nämns i wiki, är att all börda att döda och slakta nådelöst kan göra en person galen! Han måste hålla sig borta från sådana störningar. Det är en annan anledning till Ninja Ninja.


För att svara på din fråga om varför han kunde interagera med verkliga föremål, interagerade han med samma objekt som Afro rörde vid. Här är några exempel:

  1. I Resurrection kommenterade han hur hemsk biffen var! Samtidigt hade Afro biffen, men han (trots allt en samurai) borde inte klaga på sådana saker, men hans alter ego gjorde det för honom att hålla Afro lugn!

  2. Han dödade eller kastade bort sitt alter ego i Resurrection genom att undvika en förgiftad nål på ett sådant sätt att den träffade Ninja Ninja, och också under den första säsongen dödade han den när han skulle möta formidabla fiender för att förhindra andra tankar eller distraktioner! Och jag kommer inte ihåg om han någonsin märktes av någon annan karaktär i anime. (Berätta om vilket avsnitt vid vilken tidpunkt om jag har fel.)

Hoppas det här verkar rimligt!