Anonim

Super Dragon Ball Heroes Avsnitt 3 Blue Vegeta Vs Bojack! Blue Goku Vs Turles Rematch!

Det är många som pratar om inte bara att de tror att Gogeta kommer att visas i den nya filmen, men de hänvisar till en förmodad tweet där en japansk animatör sa att han kommer att göra Gogeta i den nya filmen. Vet någon om den här tjänstemannen? Förmodligen gjordes den officiella utgåvan av denna information på japanska. Någon översättning?

Gogeta Blue har inte varit "bekräftad"att visas i DBS-filmen. Det verkar dock mycket troligt att det kan vara fallet. En animatör Yoshihiko Umakoshi, nämnde på en live-NikoNiko-sändning att han tränade Gogeta. Även om ovan nämnda information är korrekt måste det noteras att Umakoshis namn inte finns med i filmkrediterna. Men inte alla animatörer som arbetar för Dragon Ball Super-filmen har blivit namngivna.

När den nya DLC (Extra Pack 3) släpptes för Xenoverse 2, vid ytterligare databas, fanns det en karaktär som hade Super Mad Dance som en super och Vanisher Guard undvikande som är Gogetas drag. En annan karaktär hade Gigantisk meteor Ultimate som antas vara Broly. Därför förutses Gogeta Blue och Broly vara de nya karaktärerna som släpps i Extra Pack 4, efter filmen.

Mer information om animatören och hans kommentarer kan läsas här.

Nej. Gogeta bekräftas inte för filmen och kommer sannolikt inte att vara med i filmen. Det finns en Datamine for Xenoverse 2 som antyder att det kommer att finnas en ny Gogeta- och Broly-karaktär i spelet men det är bara det. Det är bara ett videospel. Dragon Ball Heroes har visat oss SSJ4 Vegito. Och andra Dragon Ball Videospel har visat oss SSJ4 Gohan, SSJ3 Broly, SSJ4 Broly etc. Så att använda ett videospel för att bevisa något är inte alltid en bra idé. Och i september fanns det en animatör, Yoshihiko Umakoshi, som intervjuades på NicoNico. Men det är faktiskt allt vi vet för 100% säkerhet. Denna intervju sändes live och spelades aldrig in, så vi har inget sätt att gå tillbaka för att se den för att se vad som sagts. Personen som hävdade Yoshihiko sa att han ritade Gogeta för Dragon Ball (Obs: Personen hävdade att Yoshihiko sa Dragon Ball, inte Dragon Ball Super, det är skillnad), är bara en slumpmässig person i Japan som också är ett fan av Dragon Ball . Det var inte Yoshihiko själv som gick på Twitter eller någon som var relaterad till Dragon Ball Super / Toei Animation i någon officiell kapacitet. Bara ett slumpmässigt genomsnittligt Joe-fan som resten av oss.

1
  • Det har nu bekräftats :)