Anonim

Hur man sover varmt medan du camping || REI

I början när Natsu letade efter Igneel sa han att Igneel var med för 7 år sedan. Efter Tenroujima-incidenten försvann de alla i sju år. Evil Rogue kom från 7 år i framtiden. Det fanns sju drakar som kom ut ur förmörkelseporten efter att den öppnades.

Vad är betydelsen av nummer 7 i Fairy Tail? Finns det någon typ av speciell betydelse bakom det eller är det bara ett enkelt nummer utan betydelse?

14
  • Välkommen till webbplatsen Anime / Manga SE. Jag redigerade ditt inlägg för grammatik; Om jag har ändrat innebörden av något, kan du gratis redigera det igen.
  • @Maroon tack ... du gjorde bättre, jag kommer att göra min fråga bättre när jag vänjer mig till den här webbplatsen
  • Du kanske vill klargöra vad du menade med "draken som kom ut ur förmörkelsen" - det är inte klart för den avslappnade läsaren om du menar att det fanns sju drakar eller något annat.
  • @anas: Jag redigerade det för att göra det tydligare vad du försökte säga. Är det okej?
  • relaterade?, säker på att det finns mer än 3 fall av 7 så kanske vi kan rabattera användningen av motsatsen till odjurets nummer (666) men judendomen anser det vara ett perfekt nummer. dess länk till Genesis kan vara att dessa händelser länkar till en möjlig båge om någon form av skapelse som länkade till drakarna eftersom alla händelser du nämnde i frågan verkade ha något att göra med drakarna

På japanska är siffran 4 och i mindre utsträckning 7 i allmänhet associerad med döden och anses olycklig på grund av ordets uttal. 4 är 「四」 som kan uttalas 「し」 "shi"och 7 är 「七」 som kan uttalas 「し ち」 "shichi". Döden är 「死」 som uttalas "shi". 9 är 「九」 som kan uttalas 「く」 "ku", som betyder lidande eller svårigheter 「苦」. Av denna anledning är det oartigt att ge någon gåva i steg om 4 eller 9 (till exempel, en uppsättning koppar ska ges och köpas i uppsättningar om 5, inte 4), och min japanska mormor sa till mig att inte ge efter ökningen av 7 antingen eftersom den har ljudet av "shi" inuti ordet.

Å andra sidan finns olika saker som anses positiva i japansk religion och mytologi i en uppsättning av 7, såsom de sju lyckliga gudarna 「七 福神」 (し ち ふ く じ, "shichifukujin") Och det sju grenade svärdet 「七 支 刀」 (し ち し と う, な な つ さ や の た ち 、 uttalas som antingen "shichitou" eller "nanatsusayanotachi").

7
  • Är inte 9 (Kyu) ?
  • det är faktiskt vettigt ... +1 bror
  • @ Memor-X: Det kan också uttalas som ku, t.ex. Kujou ett namn)
  • Tja, även om detta svar vackert förklarar hur nummer 7 tolkas av japanska, förklarar det ingenting om hur det är relaterat till serien.
  • 1 The main question was 'What is the importance of the number 7?' so I took that to be a question regarding 7's significance in anime/Japanese culture in general. Titeln är inte alltid den faktiska frågan som affischen vill ställa. Om du läser frågan, är det frågan: What's the importance of the number 7 in Fairy Tail? Is there some type of special meaning behind it or is it just a simple number with no significance? Ditt svar citerar olika tolkningar av 7, men jag kan inte se hur det länkar till händelserna i Fairy Tail.